High School USA Classic

"Van leuke (weekend)tripjes door Amerika, met vriendinnen naar de mall, lacrosse spelen op mijn High School tot PROM; mijn High School ervaring was geweldig!"

Annabel heeft een high school jaar op de Cypress Creek Middle High School gevolgd in Florida. Ze heeft daar een geweldige tijd gehad! Naast naar school was Annabel vooral ook bezig om het land door te reizen om zo haar avontuur nog onvergetelijker te maken!

Annabel heeft over haar highschoolavontuur een uitgebreide blog geschreven voor onze website, in de blog lees je meer over highschoolleven, haar leuke maar ook minder leuke momenten, buitenschoolse activiteiten, praktische zaken en verteld ze wat de verschillen zijn tussen een highschool in Amerika en in Nederland.

 

Ook heeft ze tijdens haar exchange gevlogd, deze vlogs kun je vinden op ons YouTube kanaal. Ze heeft verschillende vlogs gemaakt over haar leven als highschooler in Amerika waarbij de bekende feestjes zoals Homecoming week en Prom ook uitgebreid worden besproken en getoond. Daarnaast heeft ze ook nog twee Q&A's opgenomen waarbij de meest gestelde vragen over het Amerikaanse highschoolprogramma worden beantwoord. Wanneer je interesse hebt in een highschoolprogramma is het dan ook zeker aan te raden om een kijkje te nemen op de blog en ons YouTube kanaal.

Heeft Annabel je geïnspireerd en wil je meer weten over een High School Classic Programma in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat