Neem contact met ons op voor gratis advies

Information Planet helpt jou bij het verwezenlijken van jouw buitenlandse dromen. Neem vrijblijvend contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden die perfect passen bij jou. Omdat er veel voorbereiding komt kijken bij een periode in het buitenland vinden we het bij Information Planet belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt. Heb je vragen of wil je meer weten over een bepaald programma? Dan kun je altijd gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek inplannen met een van onze studiespecialisten.

Je bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons op kantoor in Breda. Naast oriëntatiegesprekken kun je je ook aanmelden voor onze infosessies. Tijdens deze presentaties gaan onze studiespecialisten dieper in op een specifiek programma en is er na afloop ruimte om vragen te stellen. Wellicht wil je weten hoe onze collega's het buitenland hebben ervaren? Bekijk nu de verschillende geplande sessies en schrijf je gratis en vrijblijvend in!

Contact

Email

service@informationplanet.nl  

Telefoon

+31 (0)85 222 4140  

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur

Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom langs bij ons in Breda!

Lange Brugstraat 39A, 4811 WP Breda

We verwelkomen je graag bij ons op kantoor. Information Planet heeft een fijne ligging in het centrum van Breda. Vanuit het station loop je in ruim 10 minuten naar ons kantoor. Ook per auto zijn we goed te bereiken. Als je de auto parkeert bij Parkeergarage De Barones, loop je in een paar minuten naar ons kantoor. Daarnaast kun je de auto parkeren bij Q-Park Centrum, Parkeergarage De Prins of een van de andere parkeergelegenheden in het centrum.

 
Ons kantoor ligt op de eerste verdieping. Via de trap aan de rechterkant van het pand kun je ons kantoor binnenlopen. Mocht je het niet kunnen vinden, kun je ons altijd even bellen op +31 (0)85 222 4140.

Contactgegevens van onze kantoren wereldwijd

Loader image

Brisbane

Perth

Melbourne

Syndey

Brussel

ABC - SP

Brasilia

Brooklin - SP

Campinas

Curitiba

Itaim - SP

Paulista - SP

Porto Alegre

Rio de Janeiro

Salvador

Santana - SP

Tatuapé - SP

Toronto

Bogota

Medellin

Brno

Prague

Valencia

Barcelona

Madrid

Santiago

Ensenada

La Paz

Mexicali

Tijuana

Breda

Lisboa

Madeira

Bratislava

Prešov

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat