Laat je inspireren en door ons informeren

Droom jij van een periode in het buitenland? Wil je meer weten over de mogelijkheden, onze werkwijze en de verschillende programma's? Plan dan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze specialisten. We vertellen je graag meer over onze programma's en de mogelijkheden voor jou. Ook leggen we je graag uit wat we voor je kunnen betekenen in het proces van keuze, aanmelden en vertrek. Met onze kennis en ervaring begeleiden we je graag en zorgen we dat je goed voorbereid bent en de juiste keuze kunt maken.

Hieronder kun je gemakkelijk een oriëntatiegesprek met ons inplannen. Je plant de afspraak gelijk in onze agenda in en kiest wat voor jou fijn is: online (dit kan ook telefonisch zijn) of gezellig bij ons op kantoor in Breda. Je mag ook altijd even bellen voor een afspraak via 085 – 222 41 40. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur.

Studeren

Wil jij jezelf academisch uitdagen en je baankansen vergroten? Overweeg dan eens een opleiding in het buitenland!

High School

Ben jij tussen de 14 tot 19 jaar oud en op zoek naar het avontuur van je leven? Dan is een High School Programma perfect voor jou!

Taalreizen

Het spreken van een extra vreemde taal is niet alleen goed voor je CV. Een taalcursus is ook de perfecte tussenjaar opvulling!

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat