Studiemogelijkheden in Engeland

Studeren in Engeland is erg populair, hierdoor is er een grote keuze uit bestemmingen en universiteiten! Ervaar hoe het is om te leven in Engeland; drink Engelse thee, ga naar de gezellige Engelse pubs, bezoek een voetbalwedstrijd, speel een potje golf of cricket in je vrije tijd en spot de bekende rode telefooncellen en dubbeldekkers! Ontbijt met een full English Breakfast en ontdek wat het land verder nog allemaal te bieden heeft. Bezoek de hoofdstad Londen met de vele bekende bezienswaardigheden zoals Buckingham Palace, London Eye en de Big Ben. Op de campussen worden vaak veel activiteiten georganiseerd waardoor jij snel nieuwe vrienden maakt.

Kies jouw ideale studiebestemming. Kies voor een studieopleiding in de metropool London, hippe industriestad Coventry, de studentenstad Portsmouth of studeer jij liever aan een kustplaats? Alles is mogelijk! En met zoveel keus, vind jij altijd jouw perfecte match! Doordat Engeland een fijn land is om te reizen, kun jij in je vrije tijd makkelijk reizen naar andere steden om zo het hele land te ontdekken. Één ding is zeker: Je hoeft je zeker niet te vervelen tijdens jouw studie in Engeland!

Waarom studeren in Engeland?

Het Verenigd Koninkrijk is de ideale bestemming om te studeren. Het onderwijs in de UK is van goede kwaliteit en de diploma's worden over de hele wereld erkend. Natuurlijk wordt je Engels naar een hoger niveau getild doordat je in een land zal gaan wonen waar deze taal continu gesproken wordt. De Engelse opleidingen zijn erg praktijkgericht en bevatten vaak bedrijfsbezoeken, hierdoor kan jij jouw internationale netwerk opbouwen!

Het collegegeld is afhankelijk van de college of universiteit die je kiest, het studieniveau en de studierichting. Tijdens het begeleidingstraject bespreken we samen met jou hoe je jouw studie in het buitenland kunt financieren. Er zijn onder andere studiebeurzen en scholarships voor internationale studenten, maar dit wordt per school en per student bekeken. En heb je in Nederland recht op studiefinanciering vanuit de overheid, dan is de kans groot dat je deze ook voor een studie in het buitenland kunt gebruiken. Het budget en het financieren van je studie spreken we samen met jou door.

Highlights Engeland

Studeren op jouw favoriete bestemming

 • Goede kwaliteit onderwijs
 • Internationaal netwerk opbouwen
 • Bachelor binnen 3 jaar
 • Master binnen 1 jaar
 • Praktijkgerichte opleidingen
 • Alle studieniveaus zijn mogelijk
 • Veel keuze uit bestemmingen

Bekijk alle locaties voor een studie in Engeland

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Oriënteer: Maak jouw wensen kenbaar en laat je door ons informeren.
 • Begeleidingsfee: We starten met jouw persoonlijke begeleiding.
 • Consult: We vertellen je precies welke school en studie het beste bij jouw voorkeuren past.
 • Aanmelding: We helpen je met aanmelden en het verkrijgen van de benodigde documenten.
 • Toelating: Je bent toegelaten! We gaan nu de overige zaken met jou doornemen.

Laat je door ons inspireren en informeren!
Haal meer uit je studie en studententijd door te studeren in het buitenland! Een studie in het buitenland biedt super aantrekkelijke studiemogelijkheden voor studenten en young professionals. Wij begeleiden studenten in de studiekeuze naar het buitenland. Wat voor studie past het beste bij jou? Welke school of universiteit is voor jou de beste keuze? Hoe werkt het aanmeldproces en hoe zorg je ervoor dat je wordt toegelaten? Wij begeleiden je vanaf het moment dat je gaat kijken wat voor mogelijkheden er voor jou zijn in het buitenland tot het moment dat je daadwerkelijk jezelf gaat aanmelden en naar het buitenland vertrekt. Door onze jarenlange ervaring en wereldwijde netwerk kunnen wij jou perfect begeleiden en jouw buitenlanddroom verwezenlijken!

Studeren in het buitenland kan best een uitdaging zijn wanneer je niet weet waar te beginnen. Dit heeft voornamelijk te maken met verschillende aanmeldprocedures en toelatingseisen in het buitenland. Meer weten over de mogelijkheden voor jou? Of heb je gewoon vragen over een studie in het buitenland in het algemeen? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten of meld je aan voor een van onze infosessies. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen.

Studeren Magazine

Download de brochure

Ontdek de wereld én jezelf met één van onze Studeren programma’s.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat