Ontdek ons wereldwijde netwerk

Information Planet is een wereldwijd netwerk. Met 53 kantoren in 14 landen hebben we in meer dan 25 jaar dit netwerk zorgvuldig opgebouwd en ondersteunen de teams elkaar. Samen hebben we meer dan 40.000 studenten wereldwijd geplaatst. Voor High School programma's, taalcursussen en studie programma's in het buitenland. Een groot voordeel van Information Planet Global is dat je waarschijnlijk op bestemming ook altijd een Information Planet kantoor in de buurt hebt. Kom je bijvoorbeeld aan in Sydney, dan kun je ook daar bij ons binnenlopen. Studeren in Canada en heb je vragen die graag aan ons lokale team stelt? Geen probleem, ook hier kun je bij ons team in Canada terecht.

Vanuit ons kantoor in Breda begeleiden wij onze Nederlandse studenten. Je kunt altijd bij ons langskomen voor een gratis oriëntatiegesprek of deelnemen aan een van onze infosessies. Wil je meer informatie over Information Planet Global? Wil je weten waar er een Information Planet kantoor op jouw locatie zit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Kantoor Breda

Email

service@informationplanet.nl  

Telefoon

+31 (0)85 222 4140  

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur

Onze kantoren wereldwijd

Loader image

Brisbane

Perth

Melbourne

Syndey

Brussel

ABC - SP

Brasilia

Brooklin - SP

Campinas

Curitiba

Itaim - SP

Paulista - SP

Porto Alegre

Rio de Janeiro

Salvador

Santana - SP

Tatuapé - SP

Toronto

Bogota

Medellin

Brno

Prague

Valencia

Barcelona

Madrid

Santiago

Ensenada

La Paz

Mexicali

Tijuana

Breda

Lisboa

Madeira

Bratislava

Prešov

Kom langs bij ons in Breda

Linistraat 19, 4816 BG Breda

We verwelkomen je graag bij ons op kantoor. Information Planet heeft een fijne ligging op een steenworp afstand van Centraal Station Breda. Wanneer je dus met de trein komt sta je binnen enkele minuten bij ons voor de deur! Ook per auto zijn we goed te bereiken. Je parkeert de auto bij ons voor de deur, of een paar meter verder bij Cross Jumps Trampoline Park.

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat