Sharon in Maleisië

SharonPP"Al en met al zou ik iedereen aanraden om een halfjaartje te gaan studeren in Kuala Lumpur!"

Net zoals velen wilde ik ook een semester in het buitenland studeren. Na wat research en het bezoeken van de buitenlandbeurs kwam ik uit bij Information Planet. Zij hebben mij geholpen met mijn zoektocht en uiteindelijk kwamen we uit op een semester volgen aan de opleiding Tourism Management aan de Asia Pacific University in Kuala Lumpur. Het leek mij een interessant opleiding, maar het belangrijkste voor mij was een semester volgen buiten Europa.

En wat voor een semester was het. De manier van lesgeven was totaal anders, maar het was ontzettend leuk om allemaal nieuwe culturen en mensen te leren kennen in de klas. Daarnaast vond ik Maleisië ook een bijzonder land om te leren kennen en vooral het Indiase eten is heerlijk! In Maleisië valt van alles te zien en daarbij zijn Borneo en Langkawi zeker bijzondere plekjes. Ook is Kuala Lumpur een hele fijne stad om in te wonen. Het voelt westers aan, veel is aangeven in Engels en dat maakt het wennen aan een nieuw landmakkelijker. Al en met al zou ik iedereen aanraden om een halfjaartje te gaan studeren in Kuala Lumpur!
 

Wil jij net als Sharon een semester in Maleisië volgen? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs, zij kunnen jou helpen! 

Neem contact op© 2015 Information Planet