Taalcursussen in Australië

Go 'Down Under' en volg een taalcursus in Australië! Het kleinste continent ter wereld, maar tegelijkertijd ook het grootste eiland ter wereld. Het is een zeer aantrekkelijke en veilige bestemming om een taalcursus te volgen. Nergens anders tref je zoveel contrasten in natuurschoon aan als in Australië. De officiële taal is Engels en het wordt dan ook door het merendeel van de bevolking gesproken. Je zult er al snel achter komen dat Australiërs woorden vaak afkorten. Zo staat G'day voor Goodday, Veggie voor Vegetable en noemen ze elkaar bijna altijd 'Mate'. Dompel je onder in de ontspannen leefstijl van de hartelijke bevolking. Engels leren in Australië staat voor een onvergetelijke ervaring! 

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

  Bestemmingen

  Waar volg je een taalcursus in Australië? 

  Engels leren op de meest leuke bestemmingen in Australië. Dat kan met Information Planet! Houd je van levendige wereldsteden, open ruimtes of verblijf je liever op een rustigere locatie? Elke plek in Australië heeft zijn eigen specifieke kenmerken. De havenstad Sydney met zijn prachtige stranden, Melbourne met zijn geweldige skyline en Brisbane met zijn optimale klimaat. De steden vormen het ideale uitgangspunt voor een verdere reis door het land. Zwerf door de uitgesterkte outback; een afgelegen gebied ver van de bewoonde wereld. Ervaar de Aboriginal cultuur. Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld bij het Great Barrier Reef. Of kom tot rust op één van de witte zandstranden.

  Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs. Information Planet biedt veel taalscholen in Australië aan. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties. 

  Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen 

  Cursussen

  Welke taalcursus past bij jou?

  Amerika
  Standaard Engels

   

  Amerika
  Intensief Engels

   

  Amerika
  Cambridge Engels

   

  Amerika
  Examencursus IELTS/TOEFL

   

  Amerika
  Engels voor leraren

   

  Amerika
  Engels voor professionals

   

  Amerika
  Engels voor 50+

   

  Amerika
  Multi Language Year

   

  Keuze genoeg voor een taalcursus in Australië. Leer snel een nieuwe taal met een algemene taalcursus of behaal een wereldwijd erkend certificaat met een examencursus. Australië is bij uitstek hét land om meerdere cursussen en steden te combineren met het Multi Language Year. Reis rond door dit prachtige continent en ontdek alles wat Australië jou te bieden heeft. Meer informatie over taalcursussen

  Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

  Kijk wat bij jou het beste past of neem contact op met één van onze studie- en reisadviseurs. 

  Kosten

  Kosten van een taalcursus in Australië

  De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

  Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

  Aanmelden

  Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

  Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

  Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

  Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

   

   

  Hoi, ik ben Nicole, taalcursus specialist van
  Information Planet. Kan ik je helpen?

   

   

   

   

  Stel je vraag!

  Top scholen in Australië

  bekijk onze favorieten

  Langports Gold Coast
  Kaplan Melbourne
  

  © 2015 Information Planet