Taalcursussen in Engeland

Je vindt alle mogelijke taalcursussen in Engeland op onze speciaal op Engeland gerichte website. Taalcursussen in Engeland zijn er van beginnerscursussen tot het behalen van een Cambrigde certificaat. Engeland is het land van de rode telefooncellen, dubbeldekkers, high tea´s, prachtige country sides tegenover het 24/7 bruisende Londen en natuurlijk het charmante Britse accent. Wie heeft er geen zwak voor? Engeland is dan ook dé plek om je Engels te oefenen. Kies uit bruisende steden als Londen, Manchester en Liverpool of kies voor de gezellige kustplaats Brighton, of wat dacht je van Engels leren in Oxford of Cambridge? Engeland is hoe dan ook ´the place to be

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus in Engeland? 

Information Planet biedt een breed scala aan locaties in Engeland waar je een taalcursus Engels kunt volgen. Of je nu voor een weekendcursus zakelijk Engels kiest of een half jaar je Engels wilt bijspijkeren in Oxford, er is voor ieder wat wils. 

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs. Information Planet biedt veel taalscholen aan in Engeland. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties. 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Cursussen

Welke taalcursus past bij jou?

Amerika
Standaard Engels

 

Amerika
Intensief Engels

 

Amerika
Cambridge Engels

 

Amerika
Examencursus IELTS/TOEFL

 

Amerika
Engels voor leraren

 

Amerika
Engels voor professionals

 

Amerika
Engels voor 50+

 

Amerika
Multi Language Year

 

Information Planet biedt tal van verschillende taalcursussen in Engeland aan. Het Engels is een wereldtaal en er bestaan veel mogelijkheden om deze taal je eigen te maken! Volg een cursus General English waarbij je naast het studeren voldoende vrije tijd hebt om Engeland te ontdekken. Wil je snel een taal leren? Dan is de cursus Intensive English iets voor jou. 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Kijk wat bij jou het beste past of neem contact op met één van onze studie- en reisadviseurs.

Kosten

Kosten van een taalcursus in Engeland

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag 

TOp scholen in Engeland

bekijke de favorieten

LAL Brighton
KAPLAN Cambridge
KAPLAN Cambridge


© 2015 Information Planet