Taalcursus Italiaans

Een taalcursus Italiaans is er voor iedereen die gek is op Italië en zich verder wil verdiepen in deze prachtige taal en cultuur. Ook ideaal als je op vakantie gaat naar Italië en graag een praatje maakt met de lokale bevolking. Met een taalcursus leer je op een leuke en snelle manier de taal spreken, verstaan, lezen en schrijven. Je beschikt daarmee over een basiskennis van het Italiaans. Kies uit een standaard cursus, een intensieve cursus of een-op-een lessen. Information Planet heeft  voor ieder wat wils.

  • Bestemmingen

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus in Italië?

Waarom een taalcursus Italiaans?

Ben jij ook zo gek op Italië? Dan is een taalcursus Italiaans iets voor jou. Een taalcursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de Italiaanse taal en cultuur. Het Italiaans is een van de officiële talen binnen de Europese unie en de taal behoort tot de Romaanse taalgroep. Het Italiaans is niet alleen een taal, maar ook een wereldberoemd gebruik. De taal leeft door het gebruik van typische Italiaanse handgebaartjes. Naast dat het leren van Italiaans ontzettend leuk en handig is, is het ook een waardevolle toevoeging op je cv. Het geeft je een extra voorsprong op de (internationale) arbeidsmarkt. 

  • Interesse in Italiaanse taal en cultuur 
  • Officiële taal binnen de EU
  • Meer kansen op de (internationale) arbeidsmarkt 

Cultuur & Reizen

Wil je graag Italiaans leren en kennismaken met de Italiaanse cultuur? Dan is een taalcursus Italiaans in Italië een goede keuze! Je krijgt les op hoog niveau en kunt tegelijkertijd van de omgeving genieten. Denk aan prachtige steden als Rome, Milaan of Venetië. Ontdek het land van de Romeinse cultuur, verfijnde Italiaanse keuken, vriendelijke bevolking en fantastische bouwwerken. Je kunt niet genoeg krijgen van de overheerlijke pizza’s, pasta’s en diverse Italiaanse oven- en vleesgerechten. Maak van jouw taalcursus een onvergetelijke ervaring!

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

Hoi, ik ben Maud, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag © 2015 Information Planet