Bestuurskunde of Recht studeren in het buitenland

Heb jij belanstelling voor maatschappelijke ontwikkelingen? Ga dan Bestuurskunde of Recht studeren in het buitenland. Laat je nieuwsgierigheid de vrije loop en verdiep je in de rechten wereldwijd of regel internationale zaken binnen een bestuur. Je maakt deel uit van een internationaal spel, dus ga de landsgrezenden over om te studeren in het buitenland. Dit is de sleutel tot jouw succes! 

 

Bestuurskunde | International Relations, Govermental Management, Political Science, Politics 

Je vindt de omgeving om je heen interessant en wilt graag een bijdrage leveren aan de samenleving. Verdiep je in internationale relaties, bestuursmanagement of politiek. Ontwikkelingen vanuit het buitenland hebben een grote invloed op onze eigen samenleving. Ontwikkel jezelf over de landsgrenzen en leg internationale contacten! 

 

Recht | Law, Legal, Juridical, Criminology 

Wil jij recht en regelmaat brengen aan de maatschappij? Recht is een uitdagende studie waarbij je kunt verdiepen in bijvoorbeeld juridisch recht, arbeidsrecht of criminologie. Bekijk het eens vanuit een grens-overstijgend perspectief door te studeren in het buitenland. Hier maak je meteen kennis met diverse rechtssystemen, waardoor jij jouw kennis vergroot! 

 

Wil jij meer weten over deze studierichtingen? Information Planet kijkt samen met jou welke opleiding het beste bij jou past. Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs.

Neem contact op Maak een afspraak

 

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Uitgebreid aanbod
Advies op maat
Betaalbare studies
Service voor vertrek
100% tevredenheid

Populaire bestemmingen

studeren in het buitenland

Amerika
Amerika

Studeren in Amerika

Canada
Canada

Studeren in Canada

Denemarken
Denemarken

Studeren in Denemarken

Engeland
Engeland

Studeren in Engeland

Maleisië
Maleisië

Studeren in Maleisië

Australië

Studeren in Malta© 2015 Information Planet