ICT of Techniek opleiding in het buitenland

Interesse in een  ICT of techniek opleiding in het buitenland? In het buitenland komt jouw liefde voor computers en techniek tot zijn recht. Je vindt er de meest gerenommeerde technolgische bedrijven en ook worden er de nieuwste technologieen uitgevonden. Specialiseer jezelf in een van de volgende studierichtingen: ICT of Techniek en Chemie en leg een stevige basis voor jouw toekomstige loopbaan. Jouw carrière begint hier!

 

ICT | Computing, Information Technology 

De computer heeft geen geheimen voor jou en jij wilt graag werken in het hart van de digitale wereld. Door te studeren in het buitenland bevind jij je in de omgeving van de meest gerenommeerde ICT bedrijven en ben jij als eerste op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen die zich daar voortdoen. Wees creatief en zet de nieuwste technologieen naar je hand! 

 

Techniek en Chemie | Engineering, Elektronics, Manufacturing, Technology, Chemistry, Physics 

Wil jij graag bijdragen aan de verbetering van producten en processen in de gehele wereld? Onder Techniek en Chemie heb je veel verschillende studies, studierichtingen en beroepen. Bij allemaal is het belangrijk dat jij een nieuwsgierige, onderzoekende houding hebt en innovatief bent. Je bedenkt overal een oplossing voor om de wereld beter te maken!

 

Heb je interesse of wil jij meer informatie over de verschillende studierichtingen? Neem contact op met Information Planet. Onze studie- en reisadviseurs helpen je met al jouw vragen!

Neem contact op Maak een afspraak

 

Populaire bestemmingen

studeren in het buitenland

Amerika
Amerika

Studeren in Amerika

Canada
Canada

Studeren in Canada

Denemarken
Denemarken

Studeren in Denemarken

Engeland
Engeland

Studeren in Engeland

Maleisië
Maleisië

Studeren in Maleisië

Australië

Studeren in Malta

Spanje
Spanje

Studeren in Spanje

Zwitserland
Zwitserland

Studeren in Zwitserland© 2015 Information Planet