Backpacken in Australië

Australië is een échte backpackers bestemming en jaarlijks beginnen vele reizigers aan hun backpackavontuur Down Under. Je vindt er westerse invloeden terug, maar de mensen zijn veel minder gehaast. Ervaar de laid back levensstijl, de ultieme vrijheid en geniet van het leven! Zon, zee, strand en onafhankelijkheid zijn de woorden die Australië perfect omschrijven. De mensen zijn vriendelijk, het eten is heerlijk, het klimaat is aangenaamen de sfeer is om vrolijk van te worden. Deze prachtige bestemming tussen vele oceanen is een ideale bestemming voor een backpackavontuur. Twijfel niet langer en ga backpacken in Australië

Start jouw backpack avontuur in Australië goed met onze flexibele, voordelige vliegtickets, uitgebreide startpakketten en geweldige trips. Waan je in een paradijs en ontdek samen met andere backpackers wat Australië jou te bieden heeft. 

 

BEGIN JOUW BACKPACKAVONTUUR GOED

  • Opties
  • Extra service

Opties

LUXE STARTPAKKET

Zonder zorgen op reis, een compleet pakket met een jaar lang hulp en te gekke activiteiten!

TRIPS EN RONDREIZEN

Maak je backpackavontuur compleet met gave trips en rondreizen, samen met andere backpackers!

Extra service

VLIEGTICKETS

Vlieg jouw backpackavontuur voordelig tegemoet met onze vliegtickets, speciaal voor backpackers!

VERZEKERINGEN IN HET BUITENLAND

Kom meer te weten van verzekeringen in het buitenland

VISUM AANVRAAG

Meer informatie over het verkrijgen van een visum

Bankrekening openen in het buitenland

Hoe maak je een bankrekening aan in het buitenland?

 

Over Australië

Aan de andere kant van de wereld, Down Under, ligt het prachtige Australië. Het heeft ontzettend veel te bieden voor backpackers. Naast de waanzinnige omgeving en vriendelijke mensen, is Australië ook erg veilig. Ga naar een van de strandfeesten, barbeques of ga lekker chillen in het park. Ben jij al bekend met het BYO? Het staat voor 'Bring your Own' en dat beketent dat je je eigen drinken mee mag nemen naar restaurants. 

In Australië kun je veel diverse routes volgen die je meenemen naar de mooiste plekken. Het land is enorm groot, zelfs groter dan heel Europa. Bedenk dus vooraf goed na over wat je wilt zien of doen. Wil je avontuur, natuur en minder westerse invloeden? Dan is West-Australië een aanrader. Wil je vooral de geschiedenis induiken en de Outback zien? Trek dan van het noorden (Darwin) naar het zuiden (Adelaide). Houd je van afwisseling en ook wel van goede feesten? Dan zit je aan de Oostkust op de goede plek. Tijdens je reis ook nog wat werkervaring opdoen? Je vindt zo een baan in Sydney of Perth. 

Australiërs, ook wel Ozzies genoemd, brengen hun tijd veel buiten door. Ze staan het liefst op de surfplank. Vooral de oostkust van Australië biedt prachtige plekken om te surfen. Volg surflessen aan een van de surfcamps en versla de grote golven! Vind je surfen iets te ruig? Je kunt er ook voor kiezen om te duiken in het bekende Great Barrier Reef. Ervaar de prachtige onderwaterwereld met een introductieduik of haal meteen je duikcertificaat met een PADI duikcursus. 

 

Hoi, ik ben Marianne, reis en studie specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet