Backpacken in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een backpackers dream come true. Als je gaat backpacken in Nieuw-Zeeland begeef je je in een unieke wereld van ruige onaangetaste natuur. Alles draait om outdoor en activiteiten waar je adrenaline van omhoog schiet! Onderweg is er genoeg ruimte om te feesten, te ontspannen en de prachtige cultuur te ervaren. 
 
Start jouw backpack avontuur in Nieuw-Zeeland goed met onze flexibele, voordelige vliegtickets, uitgebreide startpakketten en geweldige trips. Waan je in een paradijs en ontdek samen met andere backpackers wat Nieuw-Zeeland jou te bieden heeft. 
 

BEGIN JOUW BACKPACKAVONTUUR GOED

  • Opties
  • Extra service

Opties

BASIC STARTPAKKET

Zonder zorgen op reis met onze startpakketten voor backpackers. Wij regelen alles, zodat jij meteen kan genieten!

LUXE STARTPAKKET

Zonder zorgen op reis, een compleet pakket met een jaar lang hulp en te gekke activiteiten!

Extra service

VLIEGTICKETS

Vlieg jouw backpackavontuur voordelig tegemoet met onze vliegtickets, speciaal voor backpackers!

VERZEKERINGEN IN HET BUITENLAND

Kom meer te weten van verzekeringen in het buitenland

VISUM AANVRAAG

Meer informatie over het verkrijgen van een visum

Bankrekening openen in het buitenland

Hoe maak je een bankrekening aan in het buitenland?

 

Over Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland wordt door veel backpackers gecombineerd met een reis door Australië. Echter, heeft alleen Nieuw-Zeeland je als backpacker ook al meer dan genoeg te bieden om een paar weken rond te reizen. Of je nu wilt surfen, skydiven, paragliden, bergbeklimmen of gewoon wilt genieten van de laid back levensstijl, het kan allemaal. Vooral als je van extreme sporten houdt zit je in Nieuw-Zeeland goed! 


Reis van het subtropische noorden met haar prachtige baaien en stranden af richting het ruige zuiden. Het Noordereiland staat bekend om haar tropische klimaat, het vulkaanlandschap en bezienswaardigheden als Taupo en Roturua. Het Zuidereiland staat bekend om de mooie wijngebieden, de studentensteden en de ruige westkust. 
 
Het gastvrije en relaxte karakter van de bevolking zie je als backpacker in alles terug tijdens je reis door Nieuw-Zeeland. De bevolking van Nieuw-Zeeland is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ze adviseren je graag over de beste reisroute, de lekkerste restaurants en de leukste activiteiten. Heb je pech langs de weg? Ook dan zal er gegarandeerd iemand stoppen om je te helpen. De vriendelijkheid is bijna onwerkelijk, iets wat wij Europeanen vaak niet meer gewend zijn. De bevolking is zelfs zo goed van vertrouwen dat ze vaak hun auto of huis niet eens op slot doen. 

 

Hoi, ik ben Marianne, reis en studie specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet