Boarding School Engeland

Heb jij altijd al een échte boarding school ervaring mee willen maken? Dat kan met het Boarding School programma in Engeland! Het schoolleven op een boarding school ken je misschien al wel van de bekende Harry Potter films. Woon in een internationale gemeenschap met leerlingen uit Engeland zelf en uit andere landen. Maak vrienden van over de gehele wereld. Deze vriendschappen zijn vaak voor het hele leven. Op een boarding school heb je het gevoel dat je met andere leerlingen en docenten als één grote familie samenwoont. Een once in a lifetime experience waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen! 

Bekijk onze Boarding Schools

Chase Grammar School
Chase Grammar School

 

Chelsea Independent College
Chelsea Independent College

 

Onderwijs van topklasse

De boarding schools in Engeland zijn van topklasse! Het onderwijs is van goede kwaliteit en je krijgt les in kleine groepen. Hierdoor krijg jij persoonlijke begeleiding en aandacht van je docent. Je hoeft je er niet te vervelen, want er is een ruime keuze aan vakken, sportmogelijkheden en activiteiten. Rond de school vind je bijvoorbeeld ruime sportvelden, fitnesscholen en dansstudio's. Leef je dagelijks uit in sporten, toneel, dans of muziek! 

Je verblijft op de boarding school en deelt een kamer met andere leerlingen. Het is een sfeervolle en veilige omgeving. Docenten en leerlingen leven samen en je hebt een tal van leermomenten binnen en buiten het klaslokaal. 's Avonds eet je gezellig samen in een grote eetzaal. 

Toegang tot de beste universiteiten

Op een boarding school krijgt je zelfstandigheid een boost! Je leert je eigen boontjes te doppen en krijgt meer zelfvertrouwen. Geniet van een zekere mate van onafhankelijkheid. Leerlingen op een boarding school hebben vaak veel discipline en halen hoge cijfers. Je wordt opgeleid tot een zogenoemd IB dat een toegangsbewijs is voor alle beroemde uiversiteiten ter wereld.

Verbreed je horizon en vergroot je studie- en carrièremogelijkheden. Ga deze unieke en geweldige uitdaging aan! 

 

Hoi, ik ben Yvette, studiespecialist van Information Planet.
Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!

Maak een persoonlijke afspraak:

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Uitgebreid aanbod
Persoonlijke service
Transparantie
Goede voorbereiding
100% tevredenheid


© 2015 Information Planet