Online High School

Ervaar het studeren aan een Amerikaanse High School, maar dan vanuit thuis. Het is mogelijk met het Online High School programma. Krijg les in een virtuele leeromgeving en communiceer digitaal met andere studenten en je docent. Net als in een traditioneel schoolgebouw zitten er docenten voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Je kunt ze op elk gewenst moment bereiken via de chat, e-mail of telefonisch

Het online programma is ideaal als je graag het Amerikaanse schoolsysteem wilt ervaren, maar niet de mogelijkheid hebt om daadwerkelijk naar Amerika af te reizen. Online High School is geaccrediteerd, betaalbaar en heeft nog vele andere voordelen. Je kunt kiezen uit ontelbaar veel vakken en cursussen. Zo heb je cursussen ter voorbereiding op een uitwisseling in het buitenland of je vervolgstudie aan de universiteit. 

Daarnaast biedt het je veel flexibiliteit. Studeer op je eigen tempo, waar en wanneer jij wilt. Combineer een High School studie bijvoorbeeld met werk of reizen. Het programma blijkt een groot succes onder Amerikaanse studenten en is nu ook beschikbaar voor internationale studenten. Een unieke kans die je niet kunt laten liggen! 

Toegankelijk voor iedereen, overal en op elk moment! 

Waarom een Online High School?

 • Betaalbaar
 • Toegankelijk voor iedereen
 • Flexibiliteit, leer op je eigen tempo en te combineren met werk
 • 24 uur per dag begeleiding 
 • Keuze uit veel vakken en cursussen

 

 • Schoolsysteem
 • Kosten
 • Meer weten?

Schoolsysteem

Kies je eigen cursus

Online High School biedt meer dan 125 gemeenschappelijke kern- en keuzevakken en cursussen aan. Kies de cursus die het beste bij jou past en studeer op je eigen tempo. Onze studenten doen gemiddeld 12 tot 16 weken over een cursus. 

English Language Enhacement
Verbeter je Engelse taalvaardigheden met de cursus English Language Enhancement (ELE).  De cursus bestaat uit interactieve lessen, waardoor je taalniveau snel zal stijgen. Bereik het niveau dat nodig is om succesvol Amerikaanse lessen te volgen of een Engels taalexamen te behalen. Daarnaast maak je kennis met de manier van lesgeven in Amerika. Volg deze cursus als alternatief voor een taalcursus of als voorbereiding op een vervolgstudie. Na afloop ontvang je een certificaat. 

High School Diploma Program (University Prep)
Ben jij van plan om aan een college of universiteit in Amerika te studeren? Dan is deze cursus iets voor jou. Na het behalen van je High School diploma word je toegelaten op alle universiteiten in Amerika. De cursus bestaat uit diverse keuzevakken en taalcursussen. 

Independent Study and Recovery Classes
Deze lessen bereiden je voor op een uitwisselingsprogramma. Volg één of meerdere keuzevakken op basis van het lespakket dat je gaat volgen in het buitenland. Punten die je behaald worden overgedragen aan je toekomstige High School. Deze cursus is ook mogelijk om achteraf bepaalde vakken te behalen, die je hebt gemist tijdens je uitwisselingsprogramma. 

Pre-Academic Year Preparation Program
Het Pre-Acamadic Year Preparation Program bereid je voor op een acamdemische studie aan een universiteit in Amerika. Het zes tot acht weken durende programma bestaat uit diverse cursussen, die je in ongeveer 40 uur per cursus voltooid. Uiteraard mag je hier ook langer over doen in je eigen tempo. Een universiteit in het buitenland kost veel geld en je wilt een studie dan ook graag met succes afronden. Haal het beste uit je tijd in het buitenland door goed voorbereid van start te gaan! 

Kosten

Kosten Online High School

De kosten van een Online High School programma zijn lager dan van een traditioneel programma. Een betaalbare manier van studeren, zodat jij toch kennis kan maken met het Amerikaanse schoolsysteem. De kosten variëren per cursus en starten vanaf  $400

Inbegrepen in de prijs:

 • Studiegeld 
 • Persoonlijk gesprek met onze studie- en reisadviseurs 
 • 24 uur per dag begeleiding via chat, e-mail of telefonisch 
 • Certificaat als bewijs van deelname aan het High School programma 

Meer weten?

Kennismakingsgesprek

Wil jij deze unieke kans niet laten schieten? Meld je aan voor het online programma en start op elk gewenst moment aan jouw Amerikaanse High School ervaring.

Om je beter te leren kennen nodigen wij jou en je ouders graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan op ons kantoor in Breda of tegen een vergoeding bij jou thuis. Tijdens deze kennismaking vertellen we je meer over het leren in een virtuele leeromgeving, het Amerikaanse schoolsysteem en de aanmeldprocedure

Maak een afspraak met ons Stel je vraag

 

 

Hoi, ik ben Yvette, studiespecialist van Information Planet.
Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!

Maak een persoonlijke afspraak:© 2015 Information Planet