Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Information Planet vindt het net als jij belangrijk dat de kwaliteit van jouw High School goed is. Wij werken daarom alleen samen met de beste public en private High Schools, waarmee we door onze jarenlange ervaring een sterke relatie hebben opgebouwd.

 

Uitgebreid aanbod
Met een tal val mogelijkheden is er altijd wel een passende High School voor jou te vinden. Kies voor een public of private High School op een van onze diverse bestemmingen: Amerika, Canada of Engeland. Het is mogelijk om een High School periode te doen voor een volledig schooljaar, een semester of slechts voor een aantal maanden. Op de High School kies jij jouw eigen keuzevakken uit. Vrijwel alles is mogelijk!

 

Advies op maat
Information Planet biedt je persoonlijke en professionele begeleiding voor, tijdens en na je reis. Onze studie- en reisadviseurs hebben zelf een High School programma gevolgd in het buitenland en weten precies wat jou te wachten staat. Ze geven je graag persoonlijk advies en tips. Op bestemming krijg je een persoonlijke begeleider toegewezen die regelmatig checkt hoe het met je gaat. Daarnaast bieden wij ook support voor ouders aan.

 

Betaalbaar
Information Planet communiceert op een open, eerlijke en transparante wijze met haar klanten. Onze studie- en reisadviseurs vertellen waar het op staat en wat jij en je ouders je moeten realiseren als je begint aan een High School periode in het buitenland. Daarnaast heb jij meteen inzicht in de kosten. Deze vind je op onze website onder de verschillende High School programma's. Duidelijk en transparant, zonder verborgen administratiekosten.

 

Service voor vertrek
Om jouw High School periode in het buitenland een succes te laten zijn, helpt Information Planet jou met je voorbereiding. Zo ontvang allerlei belangrijke informatie over de benodige reisdocumenten, vaccinaties en jouw toekomstige High School. Vooraf kun je via Skype alvast kennis maken met jouw gastgezin. Voor vertrek vindt er een voorbereidingsbijeenkomst plaats waarin jij al jouw vragen kunt stellen en wij jou nog van de laatste belangrijke tips voorzien. Kies jij voor een High School in Amerika? Start dan met een leuke orientatieweek in New York. Hier ontmoet jij andere uitwisselingsstudenten en wen je alvast aan de Amerikaanse cultuur. Je staat er niet alleen voor!

 

100% tevredenheid
De meeste studenten kloppen bij ons aan op persoonlijk aanraden van familie en vrienden. Dat is niet voor niets! Het succes blijkt ook uit studenten die na hun eerste reis weer bij ons terug komen om een vervolgstudie te boeken. Laat je inspireren door de verhalen van mensen die je voor gingen.

 

 

Wil jij een High School periode in het buitenland doen? Wacht dan niet langer! Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs. 

Neem contact op

 

 © 2015 Information Planet