Inspirerende informatiesessies in Breda

Studeren informatie avond| 13 september 2018

Don, 09/13/2018 - 19:00 to 21:00
Wil je een volledige studie in het buitenland gaan volgen, een semester of heb je interesse in een MBA? Of je nu op MBO-, BA- of MA-niveau wilt studeren, onze studie specialist vertelt je tijdens onze informatieavond alles over de geweldige studiemogelijkheden in het buitenland. Alle studierichtingen zijn mogelijk en met ons wereldwijd netwerk is er altijd ergens eens studieplek te vinden op een college of universiteit. Neem gerust je ouders of partner mee en laat je adviseren en inspireren!
Liniestraat 19

High School Informatiedag | 15 september 2018

Zat, 09/15/2018 - 10:00 to 12:00
Altijd al willen weten hoe het is om op een High School te zitten in het buitenland? Ga op avontuur en ervaar hoe het is om te wonen en naar school te gaan op bijvoorbeeld een High School in Amerika! Je hebt zelf de keuze uit de meest fantastische bestemmingen. Leer nieuwe mensen kennen en ontdek een andere cultuur. Onze specialisten Nikki en Annemarijn vertellen je er alles over tijdens de High School informatie dag. Kom samen met je ouders, broers of zusjes, zodat je een goed beeld kunt krijgen van onze High School mogelijkheden onder het genot van een drankje en een kleine lunch. Wij kunnen uit eigen ervaring vertellen hoe het is om een High School in het buitenland te doen en weten  precies wat voor programma het beste bij jou past. Meld je aan en hopelijk zien we jou op 15 september!
Liniestraat 19

High School Informatiedag | 23 oktober 2018

Din, 10/23/2018 - 19:00 to 21:00
Na je middelbare school voor een aantal maanden of een heel jaar een High School programma volgen? Dat kan! Je hebt zelf de keuze uit de meest fantastische bestemmingen. Onze specialisten vertellen er alles over tijdens deze informatie dag High School. Neem ook gerust je ouders, broers of zusjes mee, zodat je een goed beeld kunt krijgen van onze High School mogelijkheden. Wij kunnen uit eigen ervaring vertellen hoe het is om een High School in het buitenland te doen en weten  precies wat voor programma het beste bij jou past! Daarnaast zullen er ook oud studenten aanwezig zijn die jou alles kunnen vertellen over hun High School ervaring. Meld je aan en hopelijk zien we jou op dinsdag 23 oktober!
Liniestraat 19

The Xperience Abroad Fair | 15 november 2018

Don, 11/15/2018 - 10:00 to 21:00
Op de Xperience Abroad Fair (XAF2018) vind je talloze buitenlandse universiteiten, colleges, bedrijven en taalscholen waar je naartoe kunt gaan voor een studie, minor, stage, High School of taalcursus. Dit jaar vindt XAF plaats in het vrijetijdscentrum van Breda: Breepark. Hier kun je gratis parkeren en ook met het ov ben je snel bij de beurs. Deze beurs is het ideale moment om je te laten inspireren, met onze specialisten te praten, buitenlandse scholen te ontmoeten, interessante seminars te volgen en samen met je ouders, vrienden of vriendinnen je te oriënteren op wat het buitenland jou te bieden heeft. Information Planet ontmoet jou graag op deze beurs en laat jou graag alle mogelijkheden zien!
Breepark
Bavelseparklaan

Inspirerende informatiesessies in Utrecht

High School Informatiedag | 27 september 2018

Don, 09/27/2018 - 19:00 to 21:00
Na je middelbare school voor een aantal maanden of een heel jaar een High School programma volgen? Dat kan! Je hebt zelf de keuze uit de meest fantastische bestemmingen. Onze specialisten vertellen er alles over tijdens deze informatie dag High School. Neem ook gerust je ouders, broers of zusjes mee, zodat je een goed beeld kunt krijgen van onze High School mogelijkheden. Wij kunnen uit eigen ervaring vertellen hoe het is om een High School in het buitenland te doen en weten  precies wat voor programma het beste bij jou past! Daarnaast zullen er ook oud studenten aanwezig zijn die jou alles kunnen vertellen over hun High School ervaring. Meld je aan en hopelijk zien we jou op donderdag 27 september!
Utrecht

Inspirerende informatiesessies in Amsterdam

High School Informatiedag | 11 oktober 2018

Don, 10/11/2018 - 19:00 to 21:00
Na je middelbare school voor een aantal maanden of een heel jaar een High School programma volgen? Dat kan! Je hebt zelf de keuze uit de meest fantastische bestemmingen. Onze specialisten vertellen er alles over tijdens deze informatie dag High School. Neem ook gerust je ouders, broers of zusjes mee, zodat je een goed beeld kunt krijgen van onze High School mogelijkheden. Wij kunnen uit eigen ervaring vertellen hoe het is om een High School in het buitenland te doen en weten  precies wat voor programma het beste bij jou past! Daarnaast zullen er ook oud studenten aanwezig zijn die jou alles kunnen vertellen over hun High School ervaring. Meld je aan en hopelijk zien we jou op donderdag 11 oktober!
Amsterdam

Inspirerende informatiesessies in Groningen

High School Informatiedag | 30 oktober 2018

Din, 10/30/2018 - 19:00 to 21:00
Na je middelbare school voor een aantal maanden of een heel jaar een High School programma volgen? Dat kan! Je hebt zelf de keuze uit de meest fantastische bestemmingen. Onze specialisten vertellen er alles over tijdens deze informatie dag High School. Neem ook gerust je ouders, broers of zusjes mee, zodat je een goed beeld kunt krijgen van onze High School mogelijkheden. Wij kunnen uit eigen ervaring vertellen hoe het is om een High School in het buitenland te doen en weten  precies wat voor programma het beste bij jou past! Daarnaast zullen er ook oud studenten aanwezig zijn die jou alles kunnen vertellen over hun High School ervaring. Meld je aan en hopelijk zien we jou op dinsdag 30 oktober!
Groningen


© 2015 Information Planet