Inspirerende informatiesessies in Breda

ORIËNTATIEWEKEN STUDEREN IN HET BUITENLAND | DINSDAG 20 APRIL 2021 | FOUNDATION YEAR IN HET BUITENLAND | GASTSPREKER: DE MONTFORT UNIVERSITY

Din, 04/20/2021 - 19:00 to 20:30
Tijdens de oriëntatieweken van Information Planet kom je alles te weten over studeren in het buitenland. Daarnaast is er een gastspreker aanwezig van De Montfort University. Zij zullen je de opties vertellen over een Foundation Year in het buitenland! Een Foundation Year is een perfecte opstapje naar een universiteit, en het word ook als een erg leuke tussenjaar optie gezien. Ook met je HAVO diploma ben je perfect toelaatbaar voor een Foundation Year! De infosessie zal online zijn en na aanmelding ontvang je van ons de juiste link om deel te nemen.
Online

ORIËNTATIEWEKEN STUDEREN IN HET BUITENLAND | WOENSDAG 21 APRIL 2021 | BACHELOR & MASTER IN HET BUITENLAND | GASTSPREKER: COVENTRY UNIVERSITY

Woe, 04/21/2021 - 19:00 to 20:30
Tijdens de oriëntatieweken van Information Planet kom je alles te weten over studeren in het buitenland. Daarnaast is er een gastspreker aanwezig van Coventry University. Zij zullen je vertellen over de Bachelor & Master mogelijkheden in het buitenland. De infosessie zal online zijn en na aanmelding ontvang je van ons de juiste link om deel te nemen.
Online

ORIËNTATIEWEKEN STUDEREN IN HET BUITENLAND | DONDERDAG 22 APRIL 2021 | COLLEGE IN HET BUITENLAND | GASTSPREKER GREEN RIVER COLLEGE

Don, 04/22/2021 - 19:00 to 20:30
Tijdens de oriëntatieweken van Information Planet kom je alles te weten over studeren in het buitenland. Daarnaast is er een gastspreker aanwezig van Green River College. Zij zullen je alle opties vertellen over het studeren in het buitenland! De infosessie zal online zijn en na aanmelding ontvang je van ons de juiste link om deel te nemen.
Online

ORIËNTATIEWEKEN STUDEREN IN HET BUITENLAND | MAANDAG 26 APRIL 2021 | HOTEL MANAGEMENT | GASTSPREKER: B.H.M.S.

Maa, 04/26/2021 - 19:00 to 20:30
Tijdens de oriëntatieweken van Information Planet kom je alles te weten over studeren in het buitenland. Daarnaast is er een gastspreker aanwezig van B.H.M.S.. Zij zullen je de opties vertellen over de opleiding Hotel Management in het buitenland! De infosessie zal online zijn en na aanmelding ontvang je van ons de juiste link om deel te nemen.
Online

ORIËNTATIEWEKEN STUDEREN IN HET BUITENLAND | DONDERDAG 29 APRIL 2021 | MASTER BUSINESS MANAGEMENT | GASTSPREKER: HULT INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Don, 04/29/2021 - 19:00 to 20:30
Tijdens de oriëntatieweken van Information Planet kom je alles te weten over studeren in het buitenland. Daarnaast is er een gastspreker aanwezig van Hult Internationaal Business School. Zij zullen je de opties vertellen over de opleiding Master Business Management in het buitenland! De infosessie zal online zijn en na aanmelding ontvang je van ons de juiste link om deel te nemen.
Online

HIGH SCHOOL IN HET BUITENLAND | MAANDAG 17 MEI 2021

Maa, 05/17/2021 - 19:30 to 20:30
Ben jij erg benieuwd naar wat alle High School mogelijkheden in het buitenland zijn? Meld je dan snel aan voor deze infosessie waar onze High School specialist Yvette jou alles hierover gaat vertellen! Tijdens het inschrijven voor deze infosessie kan je al bij het invulveld "land" een land aangeven waar jij extra geïnteresseerd in bent! Dit is erg leuk en handig want hier kan onze specialist Yvette meer op inspringen tijdens de infosessie van 17 Mei!
Online

HIGH SCHOOL IN HET BUITENLAND | DONDERDAG 10 JUNI 2021

Don, 06/10/2021 - 19:30 to 20:30
Ben jij erg benieuwd naar wat alle High School mogelijkheden in het buitenland zijn? Meld je dan snel aan voor deze infosessie! Onze High School specialist Yvette kan jou hier alles over vertellen! Tijdens het inschrijven voor deze infosessie kan je al bij het invulveld "land" een land aangeven waar jij extra geïnteresseerd in bent! Dit is erg leuk en handig want hier kan onze specialist Yvette meer op inspringen tijdens de infosessie van 10 Juni!
Online

Inspirerende informatiesessies in Online

HIGH SCHOOL IN HET BUITENLAND | DINSDAG 4 MEI 2021

Din, 05/04/2021 - 19:30 to 20:30
Ben jij erg benieuwd naar wat alle High School mogelijkheden in het buitenland zijn? Meld je dan snel aan voor deze infosessie! Onze High School specialist Yvette kan jou hier alles over vertellen! Tijdens het inschrijven voor deze infosessie kan je al bij het invulveld "land" een land aangeven waar jij extra geïnteresseerd in bent! Dit is erg leuk en handig want hier kan onze specialist Yvette meer op inspringen tijdens de infosessie van 4 Mei!
Online

Wij organiseren regelmatig infosessies om jullie alles te vertellen over onze buitenlandprogramma's. Vanwege het COVID-19 virus en de richtlijnen van het RIVM organiseren we op dit moment alleen online sessies waaraan je kunt deelnemen. Uiteraard kun je ook altijd een gratis oriëntatiegesprek aanvragen via de telefoon of Skype. Op deze manier kunnen we je ook nu blijven informeren, inspireren en adviseren. Je blijft de komende tijd ook gemakkelijk op de hoogte via ons social media account @informationplanetnl en onze nieuwsbrief.

Stay safe. Stay connected.© 2015 Information Planet