Populaire taalcursussen

Populaire taalcursussen zijn o.a. onze algemene taalcursussen, examencursussen, cursussen voor leraren, professionals en 50-plussers en het Multi Language Year. Het verschil in cursus zit vaak in de doelstelling die je hebt voor het leren van de vreemde taal. Wil je graag je taalkennis vergroten? Dan is een algemene cursus vaak een goede keuze. Je stroomt dan in op jouw taalniveau en tilt je taalvaardigheid naar een hoger niveau. We geven je even een kort overzicht van de meest populaire taalcursussen.

Algemene cursussen

Wil je beter worden in een vreemde taal? Wil je graag een taal leren waar je nu nog weinig kennis van hebt? Vind je dat je taalvaardigheid niet voldoende is van het Engels of het Spaans? Een algemene taalcursus past dan goed bij je. Je stroomt dan in op jouw taalniveau en verbeterd in razendsnel tempo je taalvaardigheid. Voor welke intensiviteit je kiest is aan jou. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een intensieve cursus. Hierbij heb je meer lesuren, waardoor je sneller de taal onder de knie krijgt. Ook zijn er privélessen. Je hebt dan les van een eigen docent. Een combinatie is ook mogelijk: 2 weken intensieve cursus met enkele uren privéles.

Examencursussen

Wil je voor een opleiding of baan een cursus doen, dan heb je vaak een examencursus nodig. Met deze cursus kun je aantonen welk taalniveau je hebt en bij sommige cursussen krijg je ook een certificaat. De meest populaire is Cambridge Engels. Als je een Cambridge certificaat haalt, blijft dit je hele leven geldig en kun je dus blijvend aantonen dat jij het Engels goed beheerst.

Cursussen voor leraren, professionals en 50-plussers

Specifieke cursussen zijn er voor leraren, professionals in verschillende branches en 50-plussers. Dus wil je les geven, wil je in een bepaald werkveld je taalkennis vergroten of ben je 50-plusser en wil je graag een taalcursus volgen? Dan heeft Information Planet hier speciale cursussen voor.

Multi Language Year

Met het Multi Language Year maken we jouw taalreis helemaal op maat. Je leert bijvoorbeeld een taal op verschillende locaties of je combineert meerdere talen in één keer: je leert 10 weken Spaans in Barcelona en daarna 14 weken Engels op Malta. Je kunt dit ook combineren met werken en reizen, we stemmen het geheel af op jouw wensen.

Meer weten of kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, onze studieadviseurs helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Hoi, ik ben Maud, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag © 2015 Information Planet