50+ taalcursussen: je bent nooit te oud om te leren!

Bij Information Planet vinden wij dat het nooit te laat is om een taal te leren. Naar het buitenland emigreren na je pensionering? Een partner met een andere moedertaal? Op zoek naar een nieuwe hobby? Meer contact met de lokale bevolking tijdens je vakantie? Het zijn allemaal redenen om een 50+ taalcursus te volgen en een nieuwe taal te leren. De 50-plussers zijn enorm actief wat betreft reizen en het leren van andere talen en culturen. 

De 50+ taalcursussen zijn gericht op het leren van een taal met studenten uit je eigen leeftijdsgroep. Het programma bestaat uit taallessen en culturele activiteiten. Je volgt taallessen, maar geniet tegelijkertijd van een rijkelijk gevuld activiteitenprogramma. Op deze manier leer je nieuwe mensen kennen. De activiteiten verschillen per bestemming en variëren van kooklessen tot danslessen, van een wijnproeverij tot een uitgebreid drie-gangen diner en van een boot- of wandeltocht tot het bezoek aan een museum. De leuke en ontspannen sfeer zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt op bestemming. 

Wij ontzorgen je van een hoop geregel. Bij de meeste taalcursussen zijn het transport, de accommodatie en de activiteiten inbegrepen. Alles is af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften. 

Waarom een 50+ taalcursus?

  • Les met leeftijdsgenoten
  • Verblijf in een veilige en aangename omgeving
  • Sociaal en uitgebreid activiteitenprogramma 
  • Taalcursussen van hoge kwaliteit
  • Onvergetelijke ervaring 

Ben jij in voor een buitenlandse uitdaging? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs over de mogelijkheden. 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag © 2015 Information Planet