Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Information Planet vindt het net als jou belangrijk dat de kwaliteit van de taalcursussen goed is. Wij werken daarom alleen samen met de beste taalscholen waarmee we door onze jarenlange ervaring een sterke relatie hebben opgebouwd. Onze partners worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde nationale en internationale instanties.

 

Beste prijsgarantie
Het aanbod op internet is enorm groot. Je bent al snel dagen bezig met het zoeken naar een geschikte taalcursus. En dan nog maar te zwijgen over de uren die je kwijt bent aan het vergelijken van de prijzen. Dit is niet nodig! Information Planet heeft een wereldwijd netwerk, waardoor wij scherpe prijzen voor je kunnen regelen met onze lokale partners. Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht. Zo betaal jij gegarandeerd de beste prijs! Prijzen vergelijk je gemakkelijk met onze zoekfunctie.

 

Uitgebreid aanbod
Met honderden taalscholen en diverse talen wereldwijd is er altijd wel een passende taalcursus te vinden voor jouw wensen. Vrijwel alles is mogelijk! Lang niet alles staat op de website vermeld. Staat jouw ideale taalcursus er niet bij? Neem dan even contact op met onze studie- en reisadviseurs. Ze vertellen je graag meer over ons aanbod.

 

Persoonlijke service
Information Planet begrijpt dat het zoeken naar een geschikte taalcursus best lastig voor je kan zijn. Daarom staan onze professionele studie- en reisadviseurs, met meer dan 20 jaar ervaring, altijd voor je klaar. Voor, tijdens en na jouw reis. We helpen je graag bij het maken van je keuze door het geven van persoonlijk advies. Dit kan zowel telefonisch, via de e-mail of door een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor. Daarnaast ontmoeten we je graag tijdens één van onze infodagen in je buurt. Bij interesse stellen we vrijblijvend een offerte voor je op, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Laat ons de ervaring van je leven bezorgen!

 

Kantoren wereldwijd
Met kantoren wereldwijd is Information Planet een belangrijke speler op de internationale markt van taalreizen in het buitenland. Het voordeel hiervan is dat wij onze studenten gemakkelijk ter plaatse kunnen begeleiden. Er staan altijd experts klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook kun je er gratis gebruik maken van het internet en er je post laten bezorgen. Daarnaast worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd waardoor je veel medestudenten en reizigers leert kennen. Het wordt door onze studenten als een prettige uitvalbasis ervaren!

 

100% tevredenheid
De meeste studenten kloppen bij ons aan op persoonlijk aanraden van familie en vrienden. Dat is niet voor niets! Het succes blijkt ook uit studenten die na hun eerste reis weer bij ons terug komen om te boeken. Laat je inspireren door de verhalen van mensen die je voor gingen.

 

 

Wil jij jouw taalvaardigheden verbeteren? Doe dat in het buitenland! Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs. 

Neem contact op

 

 © 2015 Information Planet