Een wereldtaal leren

De wereld bestaat uit onwijs veel talen! Talen zijn uniek en wanneer je een nieuwe taal onder de knie hebt ontwikkel je jezelf steeds meer tot een echte wereldburger. Information Planet wil jou hier graag bij helpen, wij bieden onwijs leuke taalcursussen in fantastische landen aan. Wil jij meer weten over wat we voor jou kunnen doen? Klik hieronder op een taal voor meer informatie: 

Een wereldtaal leren is enorm populair. Veel bedrijven vragen om een uitstekende beheersing van de Engelse taal. Ook een goede kennis van het Spaans staat vaak op de wish list van internationale bedrijven. Wie beide talen goed beheerst, heeft een mooi cv om te gaan solliciteren! Niet alleen voor het bedrijfsleven is een goed taalniveau van het Engels of Spaans een vereiste. Veel opleidingen vragen ook om een bepaald niveau. Wil je bijvoorbeeld Spaans gaan studeren of een internationale opleiding volgen met als vreemde taal Spaans, dan is een basiskennis een pré. Veel opleidingen zijn tegenwoordig (gedeeltelijk) in het Engels, dus als je kunt aantonen dat je de Engelse taal goed beheerst kan dit je kansen vergroten om aangenomen te worden bij de studie die jij wilt gaan volgen.

Snel een vreemde taal leren

Je wilt vaak snel een taal leren en binnen een paar dagen al vooruitgang merken. Als je een vreemde taal in het buitenland leert, zal dit ook het geval zijn. Je leert de taal snel, effectief en je gebruikt de taal gelijk in veel verschillende situaties: tijdens de lessen, je praat met de locals en overal waar je komt hoor en spreek je de taal. Een ideale start om de taal goed onder de knie te krijgen. Omdat Engels en Spaans op veel plekken in de wereld gesproken worden, kun je kiezen uit veel landen en steden. Ideaal, want zo kun je jouw ideale taalreis samenstellen en de bestemming kiezen die bij jou past!

Volg een taalcursus Engels in het buitenland

Waar kun je allemaal naartoe voor een taalcursus Engels? Je reist o.a. naar Australië, Engeland, Amerika, Malta, Canada, Nieuw-Zeeland of Ierland. Wil je graag een taalcursus combineren met een wereldreis? Australië is dan een absolute aanrader. Je start je cursus Engels bijvoorbeeld in Sydney, waarna je een mooie reis maakt langs de Oost-kust en de outback bezoekt. Ook Canada heeft prachtige locaties. Toronto is een echte wereldstad. Je vind er veel trendy restaurants, clubs, gezellige barretjes en de shopping malls en supermarkten zijn 24 uur per dag geopend! Als je van natuur en multiculturele steden houdt is Canada de plek voor jou. In Quebec kun je skiën en vanuit Toronto reis je relatief snel naar de Niagara Falls. Je combineert je verblijf in Canada goed met tripjes naar Amerika, een aanrader dus!

Wil je meer informatie over een taalcursus Engels? Lees er hier meer over of neem contact op met één van onze adviseurs.

Taalcursussen Spaans in het buitenland

Voor een taalcursus Spaans kun je uiteraard naar Spanje, maar je kunt ook naar Argentinië. Leer Spaans in Buenos Aires en maak een mooie reis door Zuid-Amerika. In Spanje kun je bijvoorbeeld naar Barcelona gaan voor een cursus Spaans. Ook leuk om te combineren met andere Spaanse steden. Je kunt bijvoorbeeld eerst lessen volgen in Barcelona en daarna nog een aantal weken in Salamanca. Zo zie je nog meer van het land en combineer je een taalcursus en reizen op een nóg leukere manier. Voor echte zon liefhebbers is Malaga een goede optie, zo neem je na je Spaanse lessen gemakkelijk een duik in de zee en drink je gezellig een drankje op het terras.

Wil je meer informatie over een taalcursus Spaans? Lees er hier meer over of neem contact op met één van onze adviseurs. We helpen je graag!

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Beste prijsgarantie
Uitgebreid aanbod
Persoonlijke service
Kantoren wereldwijd
100% tevredenheid


© 2015 Information Planet