Leer jouw wereldtaal

De wereld bestaat uit onwijs veel talen! Talen zijn uniek en wanneer je een nieuwe taal onder de knie hebt, ontwikkel je jezelf steeds meer tot een echte wereldburger.

Waarom een taalcursus volgen?

  • Goede beheersing van een vreemde taal wordt zeer gewaardeerd in het bedrijfsleven.
  • Ideale manier om een land, cultuur en taal te leren kennen. Populaire talen zijn naast het Engels en Spaans: Chinees, Japans, Frans, Duits, Arabisch, Italiaans en Koreaans.
  • Internationale opleidingen vragen vaak om een bepaald niveau van bijvoorbeeld Engels of Spaans. Basiskennis is een pré en hiermee kun je jouw kansen tot toelating vergroten.
  • Elke vreemde taal die je leert is een aanwinst voor jouw kennis en persoonlijke ontwikkeling. Je neemt deze kennis en ervaring een leven lang met je mee.
  • In het buitenland leer je de taal snel en effectief. Je gebruikt de taal gelijk in veel verschillende situaties: tijdens de lessen, je praat met de locals en overal waar je komt hoor en spreek je de taal.
  • Je leert naast de taal ook een nieuwe cultuur en mensen kennen en zo'n ervaring is een absolute boost voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wil je weten wat voor talen je allemaal kunt leren? Kijk hieronder voor de mogelijkheden en bedenk dat je veel talen op verschillende plekken kunt leren. Engels in de UK, maar ook in Australië, Spaans in Spanje, maar ook in Zuid-Amerika en combineer een cursus Japans met nog een andere taal om zo een tussenjaar optimaal te benutten. Kijk rond en wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Beste prijsgarantie
Uitgebreid aanbod
Persoonlijke service
Kantoren wereldwijd
100% tevredenheid


© 2015 Information Planet