Redenen om te kiezen voor Information Planet

We kunnen je wel meer dan honderd redenen geven waarom jij voor Information Planet moet kiezen als jouw begeleider voor, tijdens en na jouw buitenlandse avontuur. Maar hieronder hebben we de zes belangrijkste redenen voor je opgesteld. Hopelijk spreken we elkaar snel!

1. Focus op kwaliteit

Information Planet vindt het net als jou belangrijk dat de kwaliteit van jouw studie in het buitenland goed is. Wij werken daarom alleen samen met internationaal erkende universiteiten en onderwijsinstellingen.

2. Uitgebreid aanbod

Met contacten over de gehele wereld is Information Planet een belangrijke speler op de internationale markt van studeren in het buitenland. Met meer dan 2000 opleidingen is er altijd wel een passende opleiding voor jou te vinden. Kies voor een beroepsopleiding, bachelor of master op één van onze meer dan 35 bestemmingen. Voor vrijwel elke studierichting is er iets te vinden. Onze studie- en reisadviseurs helpen je graag bij het zoeken naar een geschikte studie.

3. Advies op maat

Het kiezen van een buitenlandse studie brengt veel vragen met zich mee en bij de voorbereiding komt veel kijken. Onze professionele studie- en reisadviseurs bieden jou studiekeuze advies op maat. Zij hebben jarenlange ervaring bij het begeleiden van studenten naar een passende opleiding in het buitenland. Tijdens een oriëntatiegesprek worden jouw persoonlijke wensen besproken. Samen met jou gaan ze op zoek naar de beste aansluiting op jouw huidige opleiding en stippelen ze alles uit. Zo ben jij er zeker van dat jij gaat studeren op het juiste niveau in de gewenste studierichting.

Information Planet

6 redenen waarom

 • Focus op kwaliteit
 • Uitgebreid aanbod
 • Advies op maat
 • Betaalbaar
 • Service voor vertrek
 • 100% tevredenheid
 • Contact

  Wil je meer informatie?

  Email

  service@informationplanet.nl  

  Telefoon

  +31 (0)85 222 4140  

  Openingstijdijden

  Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur

  4. Betaalbaar

  Information Planet heeft een wereldwijd netwerk, waardoor er vrijwel altijd een opleiding te vinden is die past binnen jouw budget. Wij bieden opleidingen aan van verschillende prijsklassen. De kosten voor een studie in het buitenland variëren per bestemming, studierichting en onderwijsinstelling. Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht. Onze reis- en studieadviseurs geven je vooraf een goed beeld van de kosten en mogelijkheden, zodat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

  5. Service voor vertrek

  Naast een aanmelding komt er natuurlijk veel meer kijken bij het regelen van jouw vertrek naar het buitenland. Onze reis- en studieadviseurs zijn er om jou te helpen bij de praktische zaken zoals verzekeringen, vliegtickets en huisvesting. Door onze samenwerking met partners in het buitenland vinden we zo de perfecte woonruimte voor je, waar jij je snel thuis zult voelen. Daarnaast bieden wij voordelige vliegtickets op maat. Wij hebben met diverse luchtvaartmaatschappijen speciale studentenprijzen afgesproken. Al deze extra services zorgen ervoor dat jouw reis succesvol verloopt

  6. 100% tevredenheid

  De meeste studenten kloppen bij ons aan op persoonlijk aanraden van familie en vrienden. Dat is niet voor niets! Het succes blijkt ook uit studenten die na hun eerste reis weer bij ons terug komen om te boeken. Laat je inspireren door de verhalen van mensen die je voor gingen.

  Meer dan 25 jaar ervaring

  53 kantoren in 14 landen

  Wereldwijd netwerk

  Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

  Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

  Persoonlijke (studie)begeleiding op maat