Schoolreizen

Wat is er leuker dan tijdens een studiereis nieuwe culturen te ontdekken, je kennis te verrijken en jezelf te ontwikkelen? Wij bieden leerlingen en studenten een unieke reis waar zij plezier, cultuur en educatie kunnen  combineren.  

Het organiseren van een groepsreis brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Daarom is deskundigheid op het gebied van de organisatie van groot belang. 

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Hierbij staan de wensen en voorkeuren van jullie als onderwijsinstelling hoog in het vaandel. Je kunt ook vrijblijvend via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte opvragen, of download onze brochure met voorbeeld bestemmingen en programma's.  

Wij zijn er van overtuigd dat een goede organisatie doorslaggevend is voor een geslaagde reis. Wij willen er daarom alles aan doen om samen een mooie culturele maar vooral educatieve reis op te zetten waar al jullie verwachtingen en wensen samenkomen. Hierin staat voor ons de ontwikkeling van de student centraal.

Groepsreis - offerte

 
1 Mijn schoolreis 2 Deelnemers informatie 3 Programma 4 Algemeen


© 2015 Information Planet