Bankrekening in het buitenland

Het is altijd handig om tijdens jouw reis op zoek te gaan naar een bijbaantje. Zo verdien je wat bij om zo lang mogelijk op reis te kunnen gaan. Voor het ontvangen van je salaris moet je vaak wel een bankrekening openen in het buitenland

Als je langere tijd in het buitenland verblijft is het altijd handig om een locale bankrekening te openen. Dit bespaart je veel geld omdat je niet voor iedere transactie betaald en voorkomt ook dure valuta koers kosten!

Je kunt in de meeste landen op locatie een bankrekening openen. In Australië en Canada heb je de mogelijkheid online alvast een bankrekening te openen en gebruik te maken van onze lokale kantoren op locatie om alvast je bankpas naartoe te laten sturen zodat hij al voor je klaar ligt. 

Creditcard

Naast een gewone bankpas is het misschien handig om ook een creditcard te hebben voor eventuele grote aankopen zoals hotelrekeningen, vliegtickets of andere aankopen op plekken waar je niet kunt betalen met een gewone bankpas. Je kunt dan kiezen voor een pre-paid Creditcard hierop stort je vooraf geld en zo geef je dus niet meer geld uit dan je wilt en voorkom je ook dat het een lening word. Of je kiest voor een normale creditcard van bijvoorbeeld Visa World Card aan en betaal veilig en makkelijk jouw aankopen. Die aankopen zijn door de creditcard een tot zes maanden verzekerd tegen verlies, diefstal en schade.

 

Hoi, ik ben Marianne, reis en studie specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet