Belasting buitenland

Woon en werk jij buiten de landsgrenzen? Dan betaal je waarschijnlijk een aanzienlijk bedrag aan belasting in het buitenland. Gelukkig is het in veel landen mogelijk om (een deel van) je belasting terug te vragen. Doe dit aan het einde van het financielë jaar (vanaf juni) of direct als je het land verlaat. 

Krijg jij ook al de rillingen bij het woord 'belasting'? Het terugvragen van belasting kan best ingewikkeld zijn en je moet met verschillende aspecten rekening houden. Als je geen tijd wilt besteden aan het uitzoeken en invullen van ingewikkelde belastingformulieren, kijk dan eens op de website van onze partner: Taxback.

Al meer dan 19 jaar helpt Taxback duizenden mensen om het belastinggeld snel en zonder problemen terug te krijgen. Vul je gegevens in op de website en Taxback zal dan contact met je opnemen om je belastingteruggave in te vullen. Je betaalt hiervoor een vast bedrag of een percentage van je teruggave aan Taxback. Zo ben jij er zeker van dat je belastingteruggave aanvraag goed gaat! 

Waarom je belastingteruggave via Taxback? 

  • Geen papierwerk of ingewikkelde formulieren
  • Gegarandeerde maximale belastingteruggave
  • Deskunding belastingadvies (24/7) 
  • 100% naleving van belastingregels 
  • Het overmaken van belastingteruggave wereldwijd in 30 verschillende valuta's 

 

Vraag belasting terug via TaxBack 

 

 

Hoi, ik ben Marianne, reis en studie specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet