Studeren in Malta

Ga studeren in Malta en haal meer uit je studententijd! Malta is de ideale bestemming waar je een zonnestraaltje mee kunt pakken tijdens het studeren. Het gezellige, knusse eiland is ongeveer even groot als Texel. Leer, lach, en leef op het mooie Malta!

  • Instituten
  • Opleidingen
  • Kosten
  • Aanmelden

Instituten

Bekijk deze instituten in Malta

Global College Malta
Global College Malta

 

Opleidingen

Studiemogelijkheden

Studierichtingen

Malta mag dan wel een klein eiland zijn, maar er je kunt meerdere opleidingen gaan volgen. Er zijn richtingen waar je zelfs meer keuze hebt in Malta en betere opleidingen hebt dan in eigen land. Staat jouw gewenste studierichting er niet bij? Neem dan even contact met ons op. Door ons ruime aanbod staat lang niet alles op de website. Met ruim 2000 opleidingen in meer dan 40 landen kunnen we vrijwel altijd de perfecte studie voor je vinden. 

Kosten

Kosten en Financiering

De kosten zijn afhankelijk van je studiekeuze en onderwijsinstelling waar je wilt gaan studeren. In vergelijking met Nederland of België zijn de kosten voor levensonderhoud in Malta laag. De huurprijs voor een appartement is gemiddeld 20-30% lager, net zoals het uiteten gaan en de drankjes in de bar. Perfect voor een student! 

Het is mogelijk om je studiefinanciering mee te nemen naar het buitenland. Binnen de Europese Unie mag je naast je studie gaan werken. Verdien lekker bij door een baantje bij de lokale duikschool. Onze studie- en reisadviseurs informeren je graag of er bepaalde studiebeurzen gelden voor Malta. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Aanmelden

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Zie jij het wel zitten om je studententijd door te brengen in het zonnige Malta? Wacht dan niet langer en plan een afspraak met één van onze studiespecialisten.

Om je beter te leren kennen nodigen wij jou graag uit voor een oriëntatiegesprek. Dit kan op ons kantoor in Breda of tegen een vergoeding bij jou thuis. Tijdens een oriëntatiegesprek worden jouw persoonlijke wensen besproken. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste aansluiting op jouw huidige opleiding en stippelen we alles uit. Zo ben jij er zeker van dat jij gaat studeren aan een instelling met onderwijs van hoge kwaliteit en op het juiste niveau. Ook informeren we je over de praktische zaken zoals verzekeringen, visumaanvragen en vaccinaties. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Bekijk de volledige aanmeldingsprocedure.

Maak een afspraak Neem contact op

Groots genieten in de zon

Het is groots genieten op het kleine eiland in de Middellandse Zee. Door het zonnige weer, de heerlijke stranden en het hippe uitgaansleven wil jij niet meer terug! Malta kent 7000 jaar geschiedenis en de cultuur & architectuur is in bezit van vele schatten. In Valletta, de hoofdstad, zijn de wonderlijke Megalithische tempels en de topattractie: de Sint John’s Co-Kathedraal, beschildert door Michelangelo, te vinden. Een van de dingen die je gedaan moet hebben is duiken. De azuurblauwe zee steekt af met de honingkleurige rotsen en is ideaal voor duikers. Het is een rustige zee, dus wees niet bang voor dieren die je liever niet tegenkomt. Op sommige plekken zijn zelfs nog archeologische voorwerpen te zien: een ware beleving! Wanneer je even moet bijkomen van alles wat Malta te bieden heeft, zijn er genoeg terrasjes te vinden. Malta is een van de meest dichtbevolkte landen. Waan je een weg door de nauwe straatjes en knusse stadjes.

Waarom studeren in Malta?

Malta is de locatie waar je moet zijn wanneer je tijdens het studeren wilt genieten van een heerlijk klimaat en een rijke cultuur. Wanneer je de Business kant op wilt is dit een zeer geschikte bestemming. Het onderwijsniveau is te vergelijken met dat van andere westerse landen en dus van goede kwaliteit. Als student in Malta heb je het zo slecht nog niet!

  • 300 dagen zon per jaar
  • Engelstalige studies
  • Mogelijkheid om te werken of een bijbaantje te hebben naast je studie
  • Verkort studietraject: bachelor binnen 3 jaar, master binnen 1 jaar
  • Malta hanteert ECTS waardoor je je behaalde studiepunten gemakkelijk meeneemt naar je ‘eigen’ school

Als je gaat studeren in Malta, wordt er van je verwacht dat je de Engelse taal goed beheerst. Wanneer je denkt dat het nodig is om dit even bij te spijkeren is een taalcursus iets voor jou! Combineer een taalcursus met een studie op Malta.

 

Hoi, ik ben Tess, studiespecialist van Information Planet.
Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Uitgebreid aanbod
Advies op maat
Betaalbare studies
Service voor vertrek
100% tevredenheid

Stel je vraag

Studiemogelijkheden

studeren in het buitenland

MBO opleiding
MBO | Beroepsopleiding

Doe een mbo- of beroepsopleiding in het buitenland

Bachelor
Bachelor

Doe een bachelor in het buitenland

Master
Master

Doe een master in het buitenland

MBA
MBA

Doe een MBA in het buitenland

College USA
College USA

Ga naar een college in de USA

Gap Year
Gap Year

Gap Year? Ga naar het buitenland!© 2015 Information Planet