Studeren in Peru

Peru ligt aan de westkust van Zuid-Amerika en telt bijna 30 miljoen inwoners. Peru is een geweldig land om te studeren. Denk aan de prachtige natuur, de lekkere keuken en de bijzondere cultuur. Kijk je ogen uit bij de ruïnes, proef de Peruaanse keuken en klets met locals. Zo kom je veel over het land te weten en heb je een top studententijd! Het onderwijs in Peru is het beste onderwijs van Latijns-Amerika. Waar wacht je nog op? Spring in dat vliegtuig en ga het avontuur in Peru aan.

  • Instituten
  • Opleidingen
  • Kosten
  • Aanmelden

Instituten

Asia pacific university
Universidad San Ignacio de Loyola

 

 

Opleidingen

 

Studiemogelijkheden

Studierichtingen

Vaak weten studenten niet hoeveel er mogelijk is aan opleidingen in Peru. Voor vrijwel elke studierichting worden er namelijk goede buitenlandse studieopties aangeboden. Er zijn richtingen waar je zelfs meer keuze hebt in Peru en betere opleidingen hebt dan in eigen land. Staat jouw gewenste studierichting er niet bij? Neem dan even contact met ons op. Door ons ruime aanbod staat lang niet alles op de website. Met ruim 2000 opleidingen in meer dan 40 landen kunnen we vrijwel altijd de perfecte studie voor je vinden.

 

Kosten

 

Kosten en Financiering 

De kosten zijn afhankelijk van je studiekeuze en de onderwijsinstelling waar je wilt gaan studeren. In vergelijking met Nederland of België zijn de kosten voor levensonderhoud in Peru laag. Openbaar vervoer in Peru is goedkoper dan openbaar vervoer in Nederland of België.

Het is mogelijk om je studiefinanciering mee te nemen naar het buitenland. Onze studie- en reisadviseurs informeren je graag of er bepaalde studiebeurzen gelden voor Peru. Voor meer informatie kun je altijd even contact met ons opnemen. 

Neem contact op

 

Aanmelden

 

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Durf jij het avontuur in het buitenland aan? Wil jij dolgraag gaan studeren in Peru? Wacht dan niet langer en plan een afspraak met één van onze studiespecialisten.

Om je beter te leren kennen nodigen wij jou graag uit voor een oriëntatiegesprek. Dit kan op ons kantoor in Breda of tegen een vergoeding bij jou thuis. Tijdens een oriëntatiegesprek worden jouw persoonlijke wensen besproken. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste aansluiting op jouw huidige opleiding en stippelen we alles uit. Zo ben jij er zeker van dat jij gaat studeren aan een instelling met onderwijs van hoge kwaliteit en op het juiste niveau. Ook informeren we je over de praktische zaken zoals verzekeringen, visumaanvragen en vaccinaties. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Bekijk de volledige aanmeldingsprocedure.

Maak een afspraak Neem contact op

 

Beste onderwijs van Latijns-Amerika

Studeren in Peru betekent studeren aan het beste onderwijs van heel Latijns-Amerika. Het onderwijssysteem is wereldwijd en van een hoog niveau. Dit maakt Peru een unieke en leerzaam land om een studie te volgen. Er is een ruime keuze aan opleidingen van een hoog niveau. Ontmoet internationale vrienden en beleef met hen een geweldige studententijd. De taal die in het onderwijs gesproken wordt is Spaans. 
 

Kijk je ogen uit in de bijzondere natuur

Reis door Peru en maak kennis met de prachtige natuur van Peru. Van de stranden aan de Stille Oceaan tot de Andes en de Amazone, je kijkt er je ogen uit! Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij Machu Picchu, de mysterieuze ruïnes zijn één van de zeven wereldwonderen.
 

Ontdek de cultuur

De Peruaanse bevolking is beleefd, gastvrij, geïnteresseerd, super vriendelijk en behulpzaam. Maak kennis met de locals en maak een praatje met ze. Proef de lekkerste keuken van de wereld. Door de mix van culturen en klimaten heeft Peru honderden regionale gerechten.  Zo krijg je een kijkje in hun cultuur.
 

WAAROM STUDEREN IN PERU?

Het onderwijs is van hoge kwaliteit en het is te vergelijken met Europese onderwijsinstellingen. Je volgt lessen in het Spaans waardoor je de taal zo onder de knie krijgt. 
  • Beste onderwijs van Latijns-Amerika
  • Studeren in een unieke en verrijkende omgeving
  • Leer een nieuwe taal
  • Locals zijn supervriendelijk en behulpzaam
  • Maak kennis met de Peruaanse keuken

Wanneer je in Peru gaat studeren, wordt er van je verwacht dat je de Engelse taal goed beheerst. Twijfel je aan je niveau? Spijker je kennis bij met een taalcursus vooraf. 

 

 

Hoi, ik ben Tess, studiespecialist van Information Planet.
Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!

Stel je vraag© 2015 Information Planet