Max in Coventry, Engeland

Op dit moment zit ik ongeveer drie maanden in Coventry. Nog één week en dan is het eerste trimester zo goed als afgerond, dit betekent ook dat ik dan al op de helft van mijn lessen zit! De tijd is echt super snel gegaan. Hierna heb ik namelijk nog maar één trimester met lessen en volgt het afstuderen, of zoals het hier noemen: dissertation.

Coventry is een grote stad, maar door de kleine binnenring, waar de universiteit zich bevind, heb je het gevoel alsof je in een kleiner dorpje woont. Waar alles op loopafstand is en het qua drukte niet te vergelijken is met de grote stad!

De universiteit heeft alle faciliteiten die de studenten nodig hebben om het zo aangenaam mogelijk te maken. Ze zijn ook volledig gefocust op internationale studenten hierdoor weten ze precies waar de internationale studenten tegen aan lopen. Omdat ze het weten is de kans dat ze het voorkomen groter voor dat je het zelf door hebt! Het niveau is goed te doen en de lessen verschillen onwijs per opleiding. Voor mijn master heb ik vier vakken met drie contacturen per vak per week, deze uren zijn verdeeld over vier dagen. Genoeg tijd voor mij om mijn werk voor school af te ronden en heel veel leuke dingen te doen!


Wil jij net als Max een master in Engeland volgen? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs, zij kunnen jou helpen! 

Neem contact op© 2015 Information Planet