Marketing of Media opleiding in het buitenland

Heb jij een creatieve mind en ga je graag op onderzoek uit? Kies dan voor een Marketing of Media opleiding in het buitenland. Krijg inzicht in jouw doelgroep, speel daar op in en bepaal hoe jij je doelgroep het beste aanspreekt. De wereld van de marketing en media is continu in beweging. Met een nodige dosis creativiteit zorg jij ervoor dat jouw merk of nieuws eruit springt!

 

Marketing en Communicatie | Digital Marketing, Marketing, Advertising, Communications 

Jij wilt graag werken in een omgeving die geen moment stil staat. Met jouw nodige dosis creativiteit probeer je continu in te spelen op de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Als communicatie specialist kun je je zowel verdiepen in interne- als externe communicatie. Doe ervaring op in het buitenland en ga later aan de slag bij een grote multinational. 

 

Media en JournalistiekJournalism, Digital Media, Media, Creative Writing 

Ben je graag op hoogte van alle nieuwtjes? Als journalist sta je open voor alles wat er in de wereld gebeurt. Maak kennis met allerlei mediavormen en leer op een creatieve manier schrijven om mensen te amuseren. Blaas jouw nieuwsberichten later de gehele wereld in! 

 

Ben je geïnteresseerd? Information Planet helpt je graag met het verwezenlijken van jouw carrière. Zet hier de eerste stap en neem contact op met onze studie- en reisadviseurs. 

Neem contact op Maak een afspraak

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Uitgebreid aanbod
Advies op maat
Betaalbare studies
Service voor vertrek
100% tevredenheid

Populaire bestemmingen

studeren in het buitenland

Amerika
Amerika

Studeren in Amerika

Canada
Canada

Studeren in Canada

Denemarken
Denemarken

Studeren in Denemarken

Engeland
Engeland

Studeren in Engeland

Maleisië
Maleisië

Studeren in Maleisië

Australië

Studeren in Australië© 2015 Information Planet