Natuur of Biologie studeren in het buitenland

Ben jij nieuwsgierig naar de wereld en natuur om je heen en wil jij hier alles over weten? Ga Natuur of Biologie studeren in het buitenland en verbreed je kijk op de wereld. Het buitenland geeft je nieuwe inzichten. Maak kennis met onbekende diersoorten of ga op onderzoek uit in eeuwenoude jungles, vulkanische gebieden en woestijnen. Het beste veldwerk doe je in een gebied zelf. 

 

Biologie | Biology, Biotechnology 

Jij hebt interesse in alles wat leeft, bloeit en groeit. Door biologie te studeren in het buitenland ontdek je de prachtige natuur aan de andere kant van de wereld. Van het groene regenwoud in de Amazone tot de grote zandvlakten in Australië. 

 

Dierkunde | Veterinary, Zoology, Animal Science 

Ben jij een echte dierliefhebber? Dierwelzijn is overal ter wereld van groot belang, waar dieren en mensen intensief met elkaar samenwerken. Specialiseer je in bijvoorbeeld veeartsenij, diergeneeskunde of zoölogie. Maak kennis met dieren die wij hier niet kennen en verplaats je naar hun leefomgeving. 

 

Geologie | Geography, Geology, Earth, Environment 

Jij hebt een grote belangstelling voor de aarde. Draag bij aan een oplossing voor internationale problemen zoals smeltende ijskappen, orkanen of de opwarming van de aarde. Doe tijdens je studie veldonderzoek op locatie en ontdek vulkanische gebieden, gebergten of aardbreuken in het buitenland. 

 

Heb jij interesse of wil jij meer informatie over de verschillende studierichtingen? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs. Wij kijken samen met jou welke opleiding het beste bij je past.

Neem contact op Maak een afspraak

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Uitgebreid aanbod
Advies op maat
Betaalbare studies
Service voor vertrek
100% tevredenheid

Populaire bestemmingen

studeren in het buitenland

Amerika
Amerika

Studeren in Amerika

Canada
Canada

Studeren in Canada

Denemarken
Denemarken

Studeren in Denemarken

Engeland
Engeland

Studeren in Engeland

Maleisië
Maleisië

Studeren in Maleisië

Australië

Studeren in Australië© 2015 Information Planet