Taalcursussen in Canada

Een taalcursus in Canada biedt volop mogelijkheden. Het is het op één na grootste land ter wereld en de officiële voertaal is zowel Engels als Frans. Canada staat vooral bekend om de schitterende natuur: van prairies tot wijde bergketens, van talrijke meren tot machtige gletsjers en de vele mooie wouden. Vergeet tijdens je taalreis vooral niet om het Noorderlicht of de Niagara Falls te bewonderen. Ook de grote steden zoals Montreal, Vancouver en Quebec zijn een bezoek waard. Ondanks de noordelijke ligging is het in de zomer op veel plaatsen warmer dan in Nederland. De bevolking is vriendelijk, hoogopgeleid en geïnteresseerd in andere culturen. Ze ontvangen je met open armen. Maak kennis met de Canadese levensstijl en probeer de typische Canadese pancakes met maple syrup (ahornisiroop). 

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus in Canada? 

Canada is een veilig land en gemakkelijk te bereizen. Verdeeld over Canada biedt Information Planet taalscholen aan. Kies je voor Vancouver met zijn hyperactieve en multiculturele levensstijl? Ook wel Noord Hollywood genoemd door zijn deelname in de filmindustrie. Of ga je naar het tweetalige Montreal waar je je nooit verveelt met zijn eindeloos aantal festivals. De stad heeft een Europese uitstraling. Als je van shoppen houdt is de hoofdstad Toronto een aanrader. De grote shopping malls zijn hier dag en nacht open, zelfs als er sneeuw ligt. Geniet van een indrukwekkende skyline en bezoek de vele barretjes en restaurants in de trendy wijken van Toronto. Welke stad kies jij?

Information Planet heeft kantoren in Vancouver en Toronto, waardoor we je gemakkelijk ter plaatse kunnen begeleiden bij het zoeken naar een accommodatie of het voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Onze experts staan altijd voor je klaar. Het wordt door onze klanten ervaren als een prettige uitvalbasis. Daarnaast biedt het nog meer voordelen:

  • Gratis gebruik van internet 
  • Gratis gebruik van de printer (max. 5 documenten per week)
  • Er worden interessante informatiebijeenkomsten georganiseerd, zoals 'Welcome to Canada' 
  • Hulp bij het verlengen van je visum
  • Maandelijkse nieuwsbrief met tips over leuke feesten & excursies 

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs. Information Planet biedt veel taalscholen aan in Amerika. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties. 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Cursussen

Welke taalcursus past bij jou?

Amerika
Standaard Engels

 

Amerika
Intensief Engels

 

Amerika
Cambridge Engels

 

Amerika
Examencursus IELTS/TOEFL

 

Amerika
Engels voor leraren

 

Amerika
Engels voor professionals

 

Amerika
Engels voor 50+

 

Amerika
Multi Language Year

 

Wil jij Engels leren of toch liever Frans? Het is beide mogelijk in Canada! Als je niet kunt kiezen is het ook nog mogelijk om een combinatie van beide talen te doen met het Multi Language Year. Volg een groepscursus met andere studenten of krijg les van een privé docent. 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Kijk wat bij jou het beste past of neem contact op met één van onze studie- en reisadviseurs.

Kosten

Kosten van een taalcursus in Canada

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag 

top scholen in Canada

bekijk onze favorieten

ILAC Toronto
ILAC Vancouver


© 2015 Information Planet