Taalcursussen in Nieuw-Zeeland

Volg een taalcursus aan de andere kant van de wereld. Nieuw-Zeeland lijkt enorm klein op de wereldkaart en je zou haast denken dat er niet zoveel te zien is. Niets is minder waar! Nergens ter wereld zijn er zoveel verschillende natuurvormen te vinden. Nieuw-Zeeland is 'The home of Middle-earth', bekend vanuit de Lord of the Rings. Ook als je het decor uit de film niet herkent, zul je je verbazen over het prachtige landschap

Nieuw-Zeeland is niet alleen aan te raden voor natuurliefhebbers, maar ook voor actiezoekers en avonturiers. Het land staat tevens bekend om de extreme sporten, zoals bungeejumpen, skydiven en raften. Je zult je meteen welkom voelen door de gastvrijheid van de inwoners. Er heerst een paradijselijke levensstijl met enerzijds de unieke en indrukwekkende natuur en anderszijds watersport, rugby en barbecues. Engels leren in Nieuw-Zeeland is een unieke ervaring. 

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus in Nieuw-Zeeland? 

Het openbaar vervoer in Nieuw-Zeeland is goed geregeld, waardoor een taalcursus een goed startpunt is voor een rondreis door dit prachtige land. Een taalcursus kun je volgen in diverse steden. Auckland is een echte waterstad met een bruisend uitgaansleven. Er heerst een mild klimaat, waardoor je heerlijk kunt zwemmen of surfen in één van de vele baaien. Er worden veel zeilwedstrijden georganiseerd, waaronder de bekende America's Cup. Christchurch wordt ook wel de 'Garden City' genoemd, omdat een groot deel van de stad uit parken bestaat. Daarnaast beschikt de stad over voldoende entertainment in één van de theaters of nachtclubs. In Queenstown kun je veel exterme sporten uitoefenen. De binnenstad van Queenstown heeft veel leuke cafés, barretjes en winkels. Kortom, genoeg mogelijkheden. Kijk welke bestemming het beste bij jou past.

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs. Information Planet biedt diverse taalscholen aan in Nieuw-Zeeland. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties. 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Cursussen

Welke taalcursus past bij jou?

Amerika
Standaard Engels

 

Amerika
Intensief Engels

 

Amerika
Cambridge Engels

 

Amerika
Examencursus IELTS/TOEFL

 

Amerika
Engels voor leraren

 

Amerika
Engels voor professionals

 

Amerika
Engels voor 50+

 

Amerika
Multi Language Year

 

Information Planet biedt tal van verschillende taalcursussen in Nieuw-Zeeland aan. Ook maatwerk is mogelijk, denk dan bijvoorbeeld aan een cursus Engels in combinatie met een rondreis, een kookcursus, op verschillende locaties Engels leren of meerdere certificaten halen.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Kijk wat bij jou het beste past of neem contact op met één van onze studie- en reisadviseurs.

Kosten

Kosten van een taalcursus in Nieuw-Zeeland

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

 

Hoi, ik ben Nicole, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!

TOP scholen in Nieuw-Zeeland

Bekijk de favorieten

KAPLAN Auckland
CCEL Christchurch
NZLC Wellington


© 2015 Information Planet