Taalcursus Barcelona

EC Bristol
Enforex Barcelona

 

Barcelona is de grootste stad in de Spaanse streek Catalonië waar je een taalcursus kunt volgen. Het heerlijke klimaat, mooie winkelstraten, lekker eten en een uitgestrekt strand maakt Barcelona een topbestemming!

Barcelona heeft veel bezienswaardigheden die het waard zijn om een bezoekje aan te brengen. Overal in de stad zijn kunstzinnige ontwerpen van Gaudi te bekennen. Denk maar eens aan de beroemde Sagrada Familia, de kerk die in de ogen van vele mensen nooit af komt, de verschillende huizen met een aparte herkenbare stijl. Deze stijl is ook te herkennen in Park Guell, de toeristische trekpleister van Barcelona waar sinds kort ook entree wordt gevraagd. Er komen jaarlijks zo'n 2,5 miljoen toeristen op het park af om de tuin met zijn mozaïken bankjes te bezoeken.

Camp Nou, het voetbalstadion van FC Barcelona, doet het ook goed onder de toeristen. Of er nou een wedstrijd aan de gang is of niet, Camp Nou blijft een gave belevenis. Bezoek het club museum en loop in de voetsporen van Johan Cruijf en Leo Messi vanuit de spelerstunnel het veld op!

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag 

Verbreed je horizon

Geef je CV een nieuwe impuls
Onderscheid jezelf
Ontwikkel jezelf
Ontdek andere culturen
´Once in a lifetime´
Leer razendsnel een taal


© 2015 Information Planet