Taalcursus in Zuid-Korea

De Franse taal komt overal ter wereld voor. Het land van uitstek waar de taal gesproken wordt is natuurlijk Frankrijk. De favoriete vakantiebestemming voor veel Nederlanders heeft schitterende natuur, perfecte skigebieden en pittereske dorpen. Met onder ander Parijs, Montpellier en Nice kun je bij Information Planet een taalcursus Frans volgen in mooie steden. De stranden in het zuiden zijn perfect om te surfen of te relaxen, zie jij het al voor je om dit te combineren met het leren van de taal? Stel zelf je reis samen.

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus in Zuid-Korea?

Cursussen

Welke taalcursus past bij jou?

Koreaans
Standaard Koreaans

 

Koreaans
Intensief Koreaans

 

Koreaans
Een-op-een lessen Koreaans

 

Multi language year
Multi Language Year

 

 

Bij Information Planet kun je de Koreaanse taal op verschillende manieren leren. Voor jong en oud zijn er diverse cursussen te combineren en meerdere certifcaten te behalen. Het gevarieerde aanbod kunnen wij op maat aanbieden.

Kosten

Kosten van een taalcursus in Zuid-Korea

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet