Teaching English as a Foreign Language (TEFL)

Een TEFL cursus is een examencursus die je in ongeveer 4 weken klaarstoomt om basislessen Engels te mogen geven. Een TEFL-certificaat wordt internationaal erkend. Jij hebt dus de mogelijkheid om aan de slag te gaan in het buitenland. Onder TEFL vallen verschillende cursussen, waaronder de twee bekendste CELTA en DELTA. Na het afronden van deze cursussen ontvang je een certificaat dat geaccrediteerd is door Cambridge University. Voor deze cursussen is het niet mogelijk om een Erasmus plus subsidie aan te vragen.

Cambridge Certificate in English Language Teaching to Adults (CELTA)

CELTA is geschikt voor mensen die een carrière in het Engelse taalonderwijs willen starten of voor mensen die midden in een carrièreswitch zitten. De training geeft je alles wat je nodig hebt voor een dynamische en uitdagende job binnen het onderwijs. Het is een van de meest gevraagde diploma's voor docenten van de Engelse taal. Je hebt hiervoor nog geen ervaring in het onderwijs nodig. De examencursus is onderverdeeld in vier onderdelen. Het eerste onderdeel heet input sessions. Dit zijn workshops waarbij je om leert gaan met (groepen) leerlingen en op welke manieren je het beste les kan geven. Er is ook een onderdeel genaamd language awareness, hierbij leer je hoe mensen spreken en een taal leren. Daarnaast geef je een aantal uren daadwerkelijk les aan leerlingen in de praktijk.

Diploma in English Language Teaching for Adults (DELTA)

DELTA is een examencursus en is geschikt als je minimaal 2 jaar ervaring hebt in het lesgeven in het Engels, maar je jezelf verder wilt ontwikkelen. Je leert specifieke vaardigheden en technieken die je carrière een boost geven. De examencursus bestaat uit drie onderdelen. In het eerste onderdeel focus je je op de achtergrond en geschiedenis van het onderwijs. Ook leer je hoe je op de ontwikkeling van sprekers let en hoe je ze kunt verbeteren. In het tweede onderdeel leer je op een professionele wijze lesgeven door te oefenen in de praktijk. Tijdens het laatste onderdeel kies je een specialisatie, bijvoorbeeld het lesgeven aan kinderen of een-op-een-lessen.

Wil jij meer weten over de TEFL cursussen? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

Hoi, ik ben Maud, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag 

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Beste prijsgarantie
Uitgebreid aanbod
Persoonlijke service
Kantoren wereldwijd
100% tevredenheid


© 2015 Information Planet