Overige talen leren in het buitenland

Een taalcursus in het buitenland is een leuke en educatieve manier om een taal te leren. Het levert vooral ook veel plezier op. Door jezelf bloot te stellen aan een nieuwe cultuur zul je de taal niet alleen snel spreken, maar ook beleven! Een taal is immers meer dan alleen vocabulaire en grammatica. Het leren van een vreemde taal is te combineren met andere activiteiten. Veel activiteiten die vanuit een taalschool worden georganiseerd, zijn in de prijs inbegrepen.

Naast de wereldtalen Engels en Spaans en de overige talen in het menu, bieden wij ook onderstaande talen in het buitenland aan:  

 

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse bestemmingen? Alles is mogelijk, en dat maakt het misschien lastig kiezen voor je. Logisch dat je misschien met een aantal vragen blijft zitten. Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde bestemming? Of cursus? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

Hoi, ik ben Maud, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag © 2015 Information Planet