Taalcursus Engels

Een taalcursus Engels in het buitenland volgen is enorm populair. Logisch, want overal ter wereld kun je de taal leren en met meer dan 750 miljoen sprekers kent het Engels veel aanbod op het gebied van taalcursussen. Daarbij kun je kiezen uit geweldige bestemmingen en goede locaties om een Engelse taalcursus te volgen. Wil jij je Cambridge Certificaat halen, een Business English training volgen of je Engels verbeteren met een cursus Engels die aansluit op jouw taalniveau? Met een taalcursus leer je snel met vertrouwen Engels spreken. Information Planet heeft voor ieder wat wils! Geen idee wat je taalniveau is? Doe de online Engelse Test!

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus Engels? 

Engels leer je het beste in een land waar overal om je heen de taal wordt gesproken. En dat zijn hele leuke bestemmingen! Eet scones in Ierland, ga surfen in Australië of drink ´a cup of tea´ in Londen. Of wat dacht je van hiken in Nieuw-Zeeland, naar het strand op Malta of ga je liever naar New York? Welke bestemming kies jij?

 

Cursussen

Welke taalcursus past bij jou?

Amerika
Standaard Engels

 

Amerika
Intensief Engels

 

Amerika
Cambridge Engels

 

Amerika
Examencursus IELTS/TOEFL

 

Amerika
Engels voor leraren

 

Amerika
Engels voor professionals

 

Amerika
Engels voor 50+

 

Amerika
Multi Language Year

 

 

Information Planet biedt tal van verschillende taalcursussen Engels aan. Ook maatwerk is mogelijk, denk dan bijvoorbeeld aan een cursus Engels in combinatie met een rondreis, een kookcursus, op verschillende locaties Engels leren of meerdere certificaten halen.

Kosten

Kosten van een Engelse taalcursus

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Waarom een taalcursus Engels?

De Engelse taal wordt over de gehele wereld gesproken. Voor veel organisaties is het een pré of zelfs vereiste dat je het Engels uitstekend beheerst. Een goede kennis van de Engelse taal brengt je dus verder in de toekomst! Verbeter je taalvaardigheid door een taalcursus Engels te volgen in het buitenland. Als overal om je heen Engels wordt gesproken, leer je de taal snel en tot op een hoog niveau. Voor iedereen is er een geschikte cursus te vinden, van beginners tot gevorderden, van jongeren tot volwassenen en van leraren tot professionals in het bedrijfsleven.

Cultuur & Reizen

Het is natuurlijk een onvergetelijke ervaring om in het buitenland een taalcursus Engels te volgen. Je kunt kiezen uit de vele opties in EngelandIerland, Malta, Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Combineer je taalcursus met wat het buitenland je te bieden heeft: ontdek nieuwe culturen, ontmoet nieuwe mensen, ontwikkel jezelf door deze unieke ervaring in het buitenland.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een taalcursus Engels? Neem dan contact op met één van onze studie- en reisadviseurs.

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag 

Meest bekeken Engelse scholen

bekijk de favorieten

EC St. Julian's
KAPLAN Cambridge
KAPLAN Cambridge
Langports Gold Coast


© 2015 Information Planet