Document vertalen

Wil je in het buitenland gaan wonen, werken of studeren? Dan is het vaak vereist om bepaalde documenten (diploma, cijferlijst en eventuele bijlagen) officieel te laten vertalen door een beëdigd vertaalbureau. Documenten vertalen is via Information Planet snel en eenvoudig geregeld. Via het onderstaande formulier kun je jouw documenten direct versturen naar onze beëdigd vertaler Univertaal. 

Univertaal is gespecialiseerd in het beëdigd vertalen van Nederlandse diploma's naar het Engels of eventuele andere talen. Ook voor andere documenten kun je terecht bij Univertaal, bijvoorbeeld voor het vertalen van je arbeidscontracten voor als je wilt werken in het buitenland. Wil jij indruk maken op je toekomstige werkgever? Laat dan ook je cv en motivatiebrief foutloos vertalen. 

Loopt jouw aanvraag niet via Information Planet, maar heb je wel vertaalde documenten nodig? Ook dan kun je via onderstaand formulier je documenten insturen. 

Diploma vertalen 

Het is wel zo handig dat je je buitenlandse werkgever of onderwijsinstelling een beschrijving van je diploma kan geven. Bij Information Planet kun je terecht met alle soorten diploma's en cijferlijsten. Onze beëdigde native speaker vertalers vertalen onder andere mbo-, hbo- en wo diploma's. Vooral als het gaat om je carrière is het belangrijk dat deze documenten foutloos vertaald worden. Je diploma en/of cijferlijst wordt zodanig vertaald dat elke afkorting duidelijk is voor de lezer. Door het vertalen van je diploma maak je je diploma rechtsgeldig in het buitenland. Toon in het buitenland aan wat jouw diploma waard is. 

Kosten vertalen

Door onze intensieve samenwerking met Univertaal profiteer jij altijd van het voordeligste tarief. De kosten voor het vertalen zijn afhankelijk van het aantal documenten dat je wilt vertalen en de hoeveelheid tekst. Na het insturen van je documenten ontvang je een ontvangstbevestiging en een online factuur. 

Neem voor eventuele vragen over welke documenten je moet laten vertalen direct contact op met onze studie- en reisadviseurs.

Versturen documenten

 

Hoi, ik ben Yvette, studiespecialist van Information Planet.
Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet