Verzekeringen in het buitenland

Yes, je gaat voor een langere periode naar het buitenland! Wat gaaf zeg, vergeet alleen niet verzekeringen in het buitenland aan te vragen. Dit scheelt eventueel problemen en onnodige kosten als je in het buitenland zit. 

Als je voor een langere tijd naar het buitenland gaat dan is jouw standaard verzekering niet genoeg. Vaak geldt een standaard reisverzekering maar voor een maximaal aantal dagen per jaar (ook een doorlopende reisverzekering). Veel buitenlandse opleidingen en scholen verwachten van jou dat je goed verzekerd bent en dat je dat kan aantonen. Wij geven jou advies over een geschikte reis- en/of annuleringsverzekering door het af te stemmen op jouw droomreis en reisdoelen.

Information Planet werkt samen met de organisatie Allianz Global Assistance. De verzekeringen bij deze organisatie voldoen aan alle voorwaarden. Wij begeleiden jou graag met het aanvragen van een reis- en/of annuleringsverzekering.

Met een reisverzekering ben je voorbereid op alle dingen die in het buitenland kunnen gebeuren.  Als je ziek wordt of een ongeval krijgt dan dekt een reisverzekering (een gedeelte van) de kosten. Ook ben je verzekerd tegen diefstal van spullen die je meeneemt tijdens jouw periode in het buitenland.

Ook een annuleringsverzekering is erg belangrijk. Je wilt die natuurlijk liever niet gebruiken, maar je hebt het wel nodig. Je reis annuleren is al erg genoeg. Naast die tegenslag wil je niet ook nog met onnodig hoge kosten zitten. Je bent verzekerd voor annulering, vertraging en onderbreking van je reis. Let er wel op dat een annuleringsverzekering alleen geldt als deze is afgesloten binnen zeven dagen na aankoop van jouw vliegticket/boeking.

Heb je vragen, wil je meer informatie of begeleiding bij het aanvragen van de verzekeringen? Neem contact met onze reis- en studieadviseurs op.

Sluit jouw verzekering online af! Neem contact op

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Uitgebreid aanbod
Persoonlijke service
Transparantie
Goede voorbereiding
100% tevredenheid


© 2015 Information Planet