Momenteel gelden er geen acties

Ben jij op zoek naar een educatieve uitwisseling die je nooit meer gaat vergeten? Boek dan jouw uitwisseling bij Information Planet en maak jouw dromen waar.

 

Op deze pagina zijn de huidige acties van Information Planet te vinden. Op dit moment gelden er geen acties voor een programma. Blijf deze pagina vooral checken Information Planet heeft namelijk meerdere acties per jaar lopen die jou de beste deal geven op jouw uitwisseling.

 

Wil je meer weten over onze programma's en/of onze begeleiding? Neem dan contact met ons op.

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Voordelen van een educatieve uitwisseling

  • Ontdek jouw interesses
  • Leer een taal vloeiend spreken
  • Een unieke buitenlandervaring
  • Aangepast op jouw wensen en voorkeuren
  • Vergroot je studie- en carrièremogelijkheden
  • Ontwikkel jezelf en word zelfstandiger
  • Ontdek nieuwe culturen

Met ons ruime aanbod van taalcursussen, High School programma's en studies over de hele wereld, hebben we iets voor elke reisperiode, bestemming en leeftijdscategorie. Kies je voor een reis dichtbij huis of vlieg je naar de andere kant van de wereld? Een educatieve uitwisseling is een waardevolle toevoeging voor ieders cv. Laat ons weten wat het beste aansluit bij jouw plannen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij begeleiden je vanaf het moment dat je gaat kijken wat voor mogelijkheden er voor jou zijn in het buitenland tot het moment dat jij weer terugkomt in Nederland. Door onze jarenlange ervaring en wereldwijde netwerk kunnen wij jou perfect begeleiden en jouw buitenlanddroom verwezenlijken!

Na elkaar gesproken te hebben, kunnen wij direct voor jou aan de slag! Zo nemen we contact op met onze partners in het buitenland, waarna we een specifiek aanbod kunnen opstellen die aansluit op jouw besproken voorkeuren en wensen. Deze kunnen zowel per mail, telefonisch als persoonlijk bij ons op het kantoor worden besproken. Ben je al helemaal enthousiast en benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op, neem deel aan één van onze informatiesessies of plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat