Backpacken in Azië

Backpacken in Azië is de laatste jaren heel populair geworden. Azië heeft ontzettend veel te bieden en er is voor iedereen wat wils. Het veelzijdige Azië is dé perfecte bestemming voor zowel de beginnende - als de ervaren backpacker. Je vindt er natuur, cultuur en avontuur! En Azië is ook nog eens spotgoedkoop. Voor een paar euro verblijf je al in een gezellig hostel of koop je een treinticket. 

Chill op een van de prachtige stranden, bekijk eeuwenoude tempels en bezoek fascinerende steden. De vriendelijke bevolking en het heerlijke eten maken jouw backpack ervaring in Azië helemaal compleet! 
 

Populaire backpackers bestemmingen in Azië

  • Bestemmingen
  • Extra service

Bestemmingen

Thailand

Maak kennis met de Thaise cultuur tijdens op deze trip van Bangkok naar het zuiden!

Vietnam

Geniet van de prachtige natuur in Vietnam en eet wat van de straatstalletjes, het zal je niet teleurstellen!

Bali

Ondek het prachtige Bali, een rijke cultuur, leuke feestjes en een mooie natuur zorgen voor de perfecte backpack bestemming!

Filipijnen

Ga mee en ontdek de diversiteit van de prachtige eilanden op de Filipijnen!

Extra service

VLIEGTICKETS

Vlieg jouw backpackavontuur voordelig tegemoet met onze vliegtickets, speciaal voor backpackers!

VERZEKERINGEN IN HET BUITENLAND

Kom meer te weten van verzekeringen in het buitenland

VISUM AANVRAAG

Meer informatie over het verkrijgen van een visum

Bankrekening openen in het buitenland

Hoe maak je een bankrekening aan in het buitenland?

 

Over Azië

De wonderlijke natuur, indrukwekkende cultuur en de lage prijzen maken Azië een veelzijdige bestemming. Er is voor iedereen wat wils. Zo is  Azië in het bezit van de mooiste tempels ter wereld en kun je je verdiepen in eeuwenoude tradities en rituelen.

Nergens anders in de wereld vind je zo heerlijk en smaakvol eten als in Azië. Probeer street food dat vers wordt bereid op elke hoek van de straat. Wil je zelf je Aziatische maaltijd klaarmaken? Volg dan een kookworkshop door locals, waarbij je je ingrediënten vers op de lokale markt gaat inkopen.

De natuur is net zo veelzijdig als het continent en bestaat uit een mix van vulkanen, regenwouden, rijstvelden, stranden en koraalriffen. Het is de place to be voor echte avonturiers en backpackers. Voor waaghalzen is er genoeg sensatie en tal van activiteiten die de adrenaline kunnen opvoeren.

In Azië reis je gemakkelijk van de ene naar de andere plek. Het openbaar vervoer is goedkoop en je kunt overal voor een paar euro een ticket kopen. Azië is een absolute aanrader voor backpackers met een beperkt budget.

Wil je even wat anders in je tussenjaar, na het afronden van je school of tijdens je vakantie? Dan is een van de talloze trips naar Thailand of Vietnam de oplossing. Dit in combinatie met het voordelige, flexibele vliegticket maakt je reis helemaal compleet!

 

Hoi, ik ben Marianne, reis en studie specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet