Art of Design studeren in het buitenland

Ben jij creatief en wil jij graag Art of Design studeren in het buitenland? Grijp deze kans en kies je studie in de kunst, design of film & audio. Laat je meenemen in de wereld van de kunsten. Je volgt een opleiding op jouw niveau, op een goede locatie in het buitenland. Je kiest zelf waar je wilt studeren. Waar kun jij jouw droom opleiding volgen? Kijk wat bij jou past. Kom je er niet uit? Onze studieadviseurs kijken graag met je mee!

 

DesignDigital Design, Graphic Design, Media Design, Visual Design, Architecture 

Je wilt ontwerpen en je creatieve brein verder ontwikkelen. Onder design heb je veel verschillende studies, studierichtingen en beroepen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat je creatief bent, dingen creëert en maakt. Dit kan digitaal zijn, bij bijvoorbeeld Digital -  en Grafisch Design, maar je kunt ook architectuur studeren. Welke kant wil jij op?

 

Film en Audio | Film, Television, Visual Effects, Interactive Media, Photography, Music 

De filmindustrie is voor velen een droom om in te werken. Zeker als je in de internationale filmwereld terecht wil komen, wilt werken aan grote films of televisieprogramma’s. Er zijn veel studies in het buitenland die je opleiden voor televisie of film. Ben je geïnteresseerd in fotografie of audio? Deze specialisaties vind je ook onder film en audio opleidingen.

 

Kunst | Arts, Creative, Fine Arts, Performing, Music

Ben je op zoek naar een studie in de kunsten? Dan wil je zingen, dansen, acteren, schilderen, tekenen, improviseren, op de planken staan of een muziekinstrument spelen. Of je wilt dit allemaal! Je bent creatief en doet niets liever dan je artistieke talent verder ontwikkelen. Haal het beste uit jezelf door een studie in de kunsten te volgen in het buitenland. Wil je tot de internationale dans scene behoren, heb je de droom om op Broadway te staan of wil je songwriter worden? Dan is dit je ticket naar succes.

 

Heb je interesse of wil jij meer informatie over de verschillende studierichtingen? Neem contact op met Information Planet. Onze studie- en reisadviseurs helpen je met al jouw vragen!

Neem contact op Maak een afspraak

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Uitgebreid aanbod
Advies op maat
Betaalbare studies
Service voor vertrek
100% tevredenheid

Populaire bestemmingen

studeren in het buitenland

Amerika
Amerika

Studeren in Amerika

Canada
Canada

Studeren in Canada

Denemarken
Denemarken

Studeren in Denemarken

Engeland
Engeland

Studeren in Engeland

Maleisië
Maleisië

Studeren in Maleisië

Australië

Studeren in Malta© 2015 Information Planet