Studeer Music, Songwriting, Acting & Theater

Ben jij muzikaal of een acteertalent? Wil jij graag Acting & Performance studeren in het buitenland? Grijp dan deze kans en kies je studie binnen dit werkveld in het buitenland. Er zijn hele toffe opleidingen in het buitenland waar je Acting & Performance studies kunt volgen. Ook de variatie in deze studies is enorm. Want binnen de muziek kun je ook veel verschillende kanten op, denk aan Songwriting of jezelf ontwikkelen binnen een band. En ook op het gebied van acteren kun je bijvoorbeeld kiezen uit Acting for Screen of juist een Theater opleiding volgen. Je volgt een Acting & Performance opleiding op jouw niveau, op een goede locatie in het buitenland. Je kiest zelf waar je wilt studeren. Waar kun jij jouw droom opleiding volgen? Kijk wat bij jou past. Kom je er niet uit? Onze studiespecialisten kijken graag met je mee!

Opbouw van studiie

Acting & Performance

Je wilt muziek maken, zingen, schrijven, acteren, op de planken staan, improviseren, een muziekinstrument spelen of dansen. Of misschien wil je dit allemaal wel! Je bent creatief en doet niets liever dan je artistieke talent verder ontwikkelen. Haal het beste uit jezelf door een Acting & Performance studie te volgen in het buitenland. Wil je tot de internationale dans scene behoren, heb je de droom om op Broadway te staan of wil je Songwriter worden? Dan is dit je ticket naar succes.

Je kunt bij een studie in acting of performance goed een combinatie maken tussen zingen, acteren, tekstschrijven, dansen en choreografie. Misschien heb jij wel een breed talent en kun jij dit allemaal? We werken samen met de meest vooraanstaande scholen die je opleiden tot muzikant of songwriter op diverse locaties in de wereld. In Europa hebben we een aantal interessante scholen waar bekende bands en muzikanten hun opleiding hebben genoten. Kijk welke studie het beste bij jou past of neem contact met ons op voor meer informatie.

Acting & Performance

Studierichtingen

 • Music Performance
 • Songwriting
 • Acting & Theater

Arbeidsperspectief

Beroepen in Acting & Music

 • Acteur
 • Songwriter of Componist
 • Muzikant of Zanger
 • Danser of Choreograaf
 • Cabaretier
 • Musicalspeler
 • Scenarioschrijver
 • Theater of Decormaker

Bekijk alle locaties voor een Acting & Performance studie

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Oriënteer: Maak jouw wensen kenbaar en laat je door ons informeren.
 • Begeleidingsfee: We starten met jouw persoonlijke begeleiding.
 • Consult: We vertellen je precies welke school en studie het beste bij jouw voorkeuren past.
 • Aanmelding: We helpen je met aanmelden en het verkrijgen van de benodigde documenten.
 • Toelating: Je bent toegelaten! We gaan nu de overige zaken met jou doornemen.

Laat je door ons inspireren en informeren!
Haal meer uit je studie en studententijd door te studeren in het buitenland! Een studie in het buitenland biedt super aantrekkelijke studiemogelijkheden voor studenten en young professionals. Wij begeleiden studenten in de studiekeuze naar het buitenland. Wat voor studie past het beste bij jou? Welke school of universiteit is voor jou de beste keuze? Hoe werkt het aanmeldproces en hoe zorg je ervoor dat je wordt toegelaten? Wij begeleiden je vanaf het moment dat je gaat kijken wat voor mogelijkheden er voor jou zijn in het buitenland tot het moment dat je daadwerkelijk jezelf gaat aanmelden en naar het buitenland vertrekt. Door onze jarenlange ervaring en wereldwijde netwerk kunnen wij jou perfect begeleiden en jouw buitenlanddroom verwezenlijken!

Studeren in het buitenland kan best een uitdaging zijn wanneer je niet weet waar te beginnen. Dit heeft voornamelijk te maken met verschillende aanmeldprocedures en toelatingseisen in het buitenland. Meer weten over de mogelijkheden voor jou? Of heb je gewoon vragen over een studie in het buitenland in het algemeen? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten of meld je aan voor een van onze infosessies. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen.

Studeren Magazine

Download de brochure

Ontdek de wereld én jezelf met één van onze Studeren programma’s.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat