Fashion of Beauty opleiding in het buitenland

Ben jij een echte fashionista? En ben jij opzoek naar een Fashion of Beauty opleiding in het buitenland? Grijp deze kans en kies uit de studierichtingen mode of uiterlijke verzorging. Duik in de internationale beauty- en fashionindustrie. Volg je opleiding op een bestemming die jouw voorkeur heeft. Verover de wereld met jouw vakkennis en creatieve vaardigheden!

 

Mode | Fashion, Textiles, Styling 

Laat je creativiteit de vrije loop en stop je passie voor mode in ontwerpen of stylen. Mode heeft dagelijks veel invloed op de kleding- en levensstijl van de mensen over de hele wereld. Jij kan hier het verschil in maken! Specialiseer jij je in mode, textiel of styling? 

 

Uiterlijke verzorging  | Beauty, Cosmetics, Hairdressing 

Word jij blij van alles wat met visagie, huid- en haarverzorging te maken heeft? En wil jij hier later je beroep van maken? Jouw carrière start hier! Onder uiterlijke verzorging verstaan we schoonheid, cosmetica en kapper. Weet jij al in welke richting jij je gaat specialiseren? Pak deze kans! Leer de kneepjes van het vak en loop voor op de trends die komen vanuit het buitenland.

 

Verleg je grenzen en zet de stap om jouw carrièredroom waar te maken. Information Planet helpt jou met het kiezen tussen diverse studiemogelijkheden en bestemmingen. Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs. 

Neem contact op Maak een afspraak

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Uitgebreid aanbod
Advies op maat
Betaalbare studies
Service voor vertrek
100% tevredenheid

Populaire bestemmingen

studeren in het buitenland

Amerika
Amerika

Studeren in Amerika

Canada
Canada

Studeren in Canada

Denemarken
Denemarken

Studeren in Denemarken

Engeland
Engeland

Studeren in Engeland

Maleisië
Maleisië

Studeren in Maleisië

Australië

Studeren in Malta© 2015 Information Planet