Opleiding Uiterlijke Verzorging in het buitenland

Beauty of Schoonheid | Cosmetics of Cosmetica | Hairdressing of Haarstylist/Kapper 

Houd uiterlijke verzorging jou bezig? En lijkt een opleiding voor schoonheidsspecialisten, kapper of visagie jou wel wat? Volg dan de opleiding Uiterlijke Verzorging in het buitenland! Door de goede kwaliteit van het buitenlandse onderwijs ontwikkel jij de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om de beauty-industrie te betreden.

Waarom uiterlijke verzorging studeren in het buitenland?

Er zijn ongetwijfeld talloze voordelen beauty opleiding in het buitenland. Op deze manier profileer je je beter en professioneler. Jij stelt je ter beschikking in landen waar een tekort is aan medewerkers uit deze richting. Specialisaties van goede kwaliteit worden in het buitenland aangeboden, waarnaast je ook meteen werkt aan je internationaal netwerk. Al met al zorgt dit ervoor dat je later aan de slag kan aan de top van internationale wellnesscentra’s, cruiseschepen of grotere salons buiten de grens!

 • Door je internationale netwerk kan jij gemakkelijker terecht in landen waar een tekort is aan mensen uit de richting uiterlijke verzorging.
 • In het buitenland is enorm veel werk: maak carrière met deze studie over de grens.
 • Loop door je buitenlandse studie voor op de trends in uiterlijke verzorging.
 • Buitenland biedt veel studies en specialisaties in deze richting van goede kwaliteit.

De Montfort University

De Montfort University in Leicester blinkt uit in onderzoek en onderwijs. Ga uiterlijke verzorging studeren en maak gebruik van vernieuwde faciliteiten.

Meer info

 

 

 

Bunker Hill Community College

Gelegen in de historische wijk Charlestown van Boston, vlakbij de beroemde universiteit Harvard. Ga uiterlijke verzorging studeren in een echte studentenstad. 

Meer info

 

 

 

Santa Barbara City College

Santa Barbara City College is de nummer 1 community college in Amerika. gelegen in Californië. Ga na een dagje studeren lekker relaxen op het nabijgelegen strand.

Meer info

 

 

 

 

 • Opbouw van studie
 • Arbeidsperspectief
 • Arbeidsperspectief

Opbouw van studie

Opbouw van studie 

Je bent geïnteresseerd in alle mogelijke manieren om mensen er zo goed mogelijk uit te laten zien. Je bent sociaal en vindt het leuk om contacten te leggen en te onderhouden. In het buitenland is er een groot aanbod aan studies op het gebied van schoonheid, cosmetica en haarstyling. Daarnaast zijn deze van zeer goede kwaliteit. Door te studeren buiten de eigen landgrenzen vergroot je je inzetbaarheid en kun je gemakkelijk in landen terecht waar een grotere vraag is naar mensen binnen deze sector. Tijdens je opleiding verbeter je je communicatieve vaardigheden. Je krijgt de gebruikelijke schoonheidsbehandelingen, zoals manicures, pedicures, gezichtsbehandelingen en wenkbrauwverzorging onder de knie.

Bij haarstyling leer jij de ingewikkeldste kapsels naar je hand zetten en weet jij welke kleuren en coupes het beste passen. Bij cosmetica weet jij welke behandeling het beste bij de huid van de klant past en op welke manier make-up het gezicht het mooiste laat uitkomen. Uiteindelijk geef jij advies over de laatste schoonheids-, cosmetica- of haarstylingtrends.

Arbeidsperspectief

Arbeidsperspectief en beroepen

Welke kant je ook op gaat, het gaat je in ieder geval veel waardering opleveren, omdat je mensen op en top laat stralen! Je stijlt klanten als de beste en werkt samen met fotografen of modellebureaus. Daarnaars geef jij productadvies, met als doel zoveel mogelijk te verkopen. Jij luistert naar klanten en zult op het gebied van je specialisatie je deskundige advies laten horen.

 • Schoonheidsspecialiste
 • Visagist
 • Grime
 • Nagelstyliste
 • Kapper
 • Haarstylist
 • Massageur
 • Adviseur op het gebied van uiterlijke verzorging

Arbeidsperspectief

Toelatingseisen

De toelatingseisen voor een studie in het buitenland verschillen per bestemming, studierichting en zelfs per onderwijsinstelling. Vaak dien je bij je aanmelding een taaltest af te leggen.

Het is belangrijk dat jij de Engelse taal voldoende beheerst. Spijker je taalkennis bij door voorafgaand aan je studie een taalcursus te volgen. Een onderwijsinstelling vereist vaak een bepaald taalniveau dat je kunt aantonen met een taaltest. Hierbij heb je de keuze uit verschillende taalexamens: Cambridge English, IELTS of TOEFL. Wordt er een andere voertaal gesproken op de onderwijsinstelling? Dan dien je een officieel erkende test van die taal af te leggen. Lees meer over de taalexamens.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Wil jij een voorsprong op de arbeidsmarkt en gaan studeren in het buitenland? Wacht dan niet langer en plan een afspraak met één van onze studie- en reisadviseurs.

Om je beter te leren kennen nodigen wij jou graag uit voor een oriëntatiegesprek. Dit kan op ons kantoor in Breda of tegen een vergoeding bij jou thuis. Tijdens een oriëntatiegesprek worden jouw persoonlijke wensen besproken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste aansluiting op jouw huidige opleiding en stippelen we alles uit. Zo ben jij er zeker van dat jij gaat studeren aan een universiteit van hoge kwaliteit en op het juiste niveau. Ook informeren we je over de praktische zaken zoals verzekeringen, visumaanvragen en vaccinaties. Bekijk de volledige aanmeldingsprocedure.

Neem contact op Maak een afspraak

 

Hoi, ik ben Tess, studiespecialist van Information Planet.
Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Uitgebreid aanbod
Advies op maat
Betaalbare studies
Service voor vertrek
100% tevredenheid

Populaire bestemmingen

studeren in het buitenland

Amerika
Amerika

Studeren in Amerika

Canada
Canada

Studeren in Canada

Denemarken
Denemarken

Studeren in Denemarken

Engeland
Engeland

Studeren in Engeland

Maleisië
Maleisië

Studeren in Maleisië

Australië

Studeren in Malta© 2015 Information Planet