Letteren of Onderwijs studeren in het buitenland

Heb jij altijd al docent willen worden? Of wil jij alles weten over archeologie, geschiedenis of talen? Ga Letteren of Onderwijs studeren in het buitenland en verdiep je in de talen, cultuur en literatuur van deze wereld. Waar leer je een taal nu beter dan in het land waar het gesproken wordt? Volg een opleiding geschiedenis en verdiep je in de achtergronden van historische gebeurtenissen. Draag je kennis over aan leerlingen of studenten van jong tot oud. Grijp deze kans en kies je studie in archeologie en geschiedenis, onderwijs of taalkunde.

 

Archeologie en Geschiedenis | Archeology, History 

Verplaats jij je graag in vroegere tijden? Reis door de tijd van oudheden, culturen en literatuur! Je bestudeert wat er zich in het verleden heeft afgespeeld en hoe je dit toe kunt passen in het heden. Bekijk de wereld vanuit een ander perspectief en doe onderzoek in het buitenland!

 

Onderwijs | Education, Training, Teaching 

Heb jij altijd al les willen geven aan een groep mensen van jong tot oud? Jij hebt de passie om andere mensen iets te leren of te begeleiden! Hierbij kan je denken aan trainingen geven, voor de klas staan of cursussen geven. Je leert om te gaan met verschillende karakters. Jouw doel is om het leren en ontwikkelen van mensen te stimuleren. Maak kennis met andere onderwijssystemen in het buitenland en ontwikkel je eigen visie op onderwijs. 

 

Taalkunde | Interpreting, Languages, Linguistics, Translation, English

Nieuwsgierig naar taalkunde? Bestudeer alle facetten van de taal! Ontdek de verschillende talen, manier van spreken, het gebruik en de achtergrond van talen! Word een echte expert op het gebied van taalkunde! Start je studie in het buitenland om de verschillende talen van dichtbij te bestuderen.

 

Information Planet helpt jou met het kiezen tussen de studiemogelijkheden en bestemmingen. Wij kijken samen met jou welk opleidingsniveau het beste bij jou past. Met ons kom je er!

Neem contact op Maak een afspraak

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Uitgebreid aanbod
Advies op maat
Betaalbare studies
Service voor vertrek
100% tevredenheid

Populaire bestemmingen

studeren in het buitenland

Amerika
Amerika

Studeren in Amerika

Canada
Canada

Studeren in Canada

Denemarken
Denemarken

Studeren in Denemarken

Engeland
Engeland

Studeren in Engeland

Maleisië
Maleisië

Studeren in Maleisië

Australië

Studeren in Australië© 2015 Information Planet