Studiebeurs buitenland

Een studiebeurs zorgt voor extra financiële ruimte. Dat is fijn, zeker wanneer je in het buitenland wilt gaan studeren. Het is daarom goed om te weten dat er verschillende studiebeurzen bestaan waarmee je jouw budget wat kunt rekken. Wij helpen je graag bij het zoeken naar de studiebeurs die bij jouw buitenlandervaring past.

Studiebeurzen op jouw niveau

MBO / Beroepsopleiding
MBO / Beroepsopleiding

 

semester abroad
Semester Abroad

 

 

Studiebeurzen op jouw droombestemming

Amerika
Studiebeurs Amerika

 

australis
Studiebeurs Australie

 

engeland
Studiebeurs Engeland

 

zwitserland
Studiebeurs Zwitserland

 

 

Studiebeurzen van opleidingen

Information Planet heeft toegang tot diverse studiebeurzen van opleidingsinstituten waarmee wij samenwerken. Met een beetje geluk kun jij daar gebruik van maken! Het verkrijgen van een studiebeurs hangt namelijk af van de bestemming waar je gaat studeren, in welke periode je gaat studeren en nog meer factoren. Wij kunnen je helpen en adviseren bij het maken van deze keuzes. Op somminge bestemmingen, zoals Amerika of Australië, krijg je relatief sneller een studiebeurs. Zo wordt het een stuk aantrekkelijker om voor deze bestemmingen te kiezen! 

Onze studie- en reisadviseurs helpen je graag met het aanvragen van jouw studiebeurs, voor zowel de algemene beurzen als de beurzen die we zelf tot onze beschikking hebben. 

Tips voor het aanvragen van een studiebeurs buitenland

 1. Begin met het aanvragen van een buitenlandse studiebeurs voordat je een keuze voor een opleiding hebt gemaakt. De kans op een studiebeurs wordt hierdoor vele malen groter. Onze studie- en reisadviseurs assisteren je graag bij beide stappen.
   
 2. Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je advies. Neem contact met onze studie- en reisadviseurs op, want vaak is er meer mogelijk dan je denkt. En wij helpen jou graag met het verwezenlijken van jouw buitenland droom.

 

  1.  

   Hoi, ik ben Tess, studieadviseur van Information Planet.
   Kan ik je helpen met je studiebeursaanvraag?

    

    

    

    

   Stuur een bericht

   

   © 2015 Information Planet