Studiebeurs buitenland

Een studiebeurs zorgt voor extra financiële ruimte. Dat is fijn, zeker wanneer je in het buitenland wilt gaan studeren. Het is daarom goed om te weten dat er verschillende studiebeurzen bestaan waarmee je jouw budget wat kunt rekken. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende studie en universiteit, hierna bekijken we welke studiebeurzen er mogelijk zijn voor jouw buitenlandervaring.

Studiebeurzen op jouw niveau

MBO / Beroepsopleiding
MBO / Beroepsopleiding

 

semester abroad
Semester Abroad

 

 

Studiebeurzen op jouw droombestemming

Amerika
Studiebeurs Amerika

 

australis
Studiebeurs Australie

 

engeland
Studiebeurs Engeland

 

zwitserland
Studiebeurs Zwitserland

 

 

Studiebeurzen van opleidingen

Information Planet helpt jou graag bij het vinden van een passende studie in het buitenland. Wij werken samen met verschillende partner universiteiten die studiebeurzen aanbieden voor de internationale student. Met een beetje geluk kun jij daar gebruik van maken! 

Het verkrijgen van een studiebeurs hangt namelijk af van de bestemming waar je gaat studeren, in welke periode je gaat studeren en nog meer factoren. Wij kunnen je helpen en adviseren bij het maken van deze keuzes. Op somminge bestemmingen, zoals Amerika of Australië, krijg je relatief sneller een studiebeurs. Zo wordt het een stuk aantrekkelijker om voor deze bestemmingen te kiezen.

Onze studie- en reisadviseurs helpen je graag met het vinden van een passende studie in het buitenland!

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies ontvangen? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs. Wij helpen jou graag met het verwezenlijken van jouw buitenland droom!

VRAAG MEER INFORMATIE OVER STUDIEBEURZEN AAN!

 

  1.  

   Hoi, ik ben Yvette, studieadviseur van Information Planet.
   Kan ik je meer informatie geven over studiebeursmogelijkheden?

    

    

    

    

   Stuur een bericht

   

   © 2015 Information Planet