Studiemogelijkheden in Australië

Heb jij altijd al willen studeren in Australië? Deze fantastische bestemming ‘Down Under’ biedt veel mogelijkheden voor studenten en is dan ook erg populair. Dompel je onder in de ontspannen leefstijl van de hartelijke bevolking. Door de gastvrijheid en multiculturele samenleving, zul jij al snel nieuwe 'mates' maken. Daarnaast is Australië een echte backpackbestemming, hierdoor kan jij in het weekend de mooiste bestemmingen bezoeken! Ontdek de mooiste stranden zoals White Haven Beach of bezoek het bekendste surfstrand; Bondi Beach. Wat dan natuurlijk ook de ideale plek is om te leren surfen. Ga je duiken in The Great Barrier Reef? Of geniet je van het fantastische uitzicht vanuit een helikoptervlucht? Australië heeft ook prachtige locaties voor hikes, zoals in het tropische regenwoud van Darwin of het uitgestrekte en woestijnachtige Outback. Sluit je dag af als een echte Aussie met een 'barbie', wat natuurlijk staat voor een barbecue. Australiërs staan bekend om het afkorten van woorden maar als jij hier een tijdje doorbrengt, heb je zo alle afko's onder de knie!

Kies jouw ideale studiebestemming. Met ons wereldwijde netwerk is er altijd een college of universiteit die bij jou past. Kies voor een studieopleiding in de metropool Sydney, het gezellige Perth of kies jij voor een studie in The Sunshine State? Australië biedt veel internationale kwaliteitsuniversiteiten- en colleges waardoor jij wordt klaargestoomd voor een succesvolle internationale carrière.

Waarom studeren in Australië?

Studeren in Australië staat voor een onvergetelijke ervaring! Het land staat dan ook bekend door de meeste internationale scholen ter wereld. En het is ook niet voor niets dat er zoveel internationale studenten graag naar Australië komen, vijf steden in Australië staan op de lijst van de 30 beste universiteitssteden in de wereld op basis van betaalbaarheid, kwaliteit en het leven en werkgelegenheid. Daarbij heb je in Australië de vrijheid om je eigen opleidingsprogramma samen te stellen. Waarbij de focus ligt op persoonlijke ontwikkeling waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.

Het collegegeld is afhankelijk van de college of universiteit die je kiest, het studieniveau en de studierichting. Tijdens het begeleidingstraject bespreken we samen met jou hoe je jouw studie in het buitenland kunt financieren. Er zijn onder andere studiebeurzen en scholarships voor internationale studenten. En heb je in Nederland recht op studiefinanciering vanuit de overheid, dan is de kans groot dat je deze ook voor een studie in het buitenland kunt gebruiken. Het budget en het financieren van je studie spreken we samen met jou door.

Highlights Australië

Studeren Down Under

 • Goede kwaliteit onderwijs
 • Flexibel onderwijs
 • Bouw een internationaal netwerk op
 • Verkorte bachelor in 3 jaar
 • Top beste studentensteden
 • Een van de meest internationale scholen ter wereld
 • Ontspannen levensstijl
 • Combineer reizen met studeren

Bekijk alle locaties voor een studie in Australië

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Oriënteer: Maak jouw wensen kenbaar en laat je door ons informeren.
 • Begeleidingsfee: We starten met jouw persoonlijke begeleiding.
 • Consult: We vertellen je precies welke school en studie het beste bij jouw voorkeuren past.
 • Aanmelding: We helpen je met aanmelden en het verkrijgen van de benodigde documenten.
 • Toelating: Je bent toegelaten! We gaan nu de overige zaken met jou doornemen.

Laat je door ons inspireren en informeren!
Haal meer uit je studie en studententijd door te studeren in het buitenland! Een studie in het buitenland biedt super aantrekkelijke studiemogelijkheden voor studenten en young professionals. Wij begeleiden studenten in de studiekeuze naar het buitenland. Wat voor studie past het beste bij jou? Welke school of universiteit is voor jou de beste keuze? Hoe werkt het aanmeldproces en hoe zorg je ervoor dat je wordt toegelaten? Wij begeleiden je vanaf het moment dat je gaat kijken wat voor mogelijkheden er voor jou zijn in het buitenland tot het moment dat je daadwerkelijk jezelf gaat aanmelden en naar het buitenland vertrekt. Door onze jarenlange ervaring en wereldwijde netwerk kunnen wij jou perfect begeleiden en jouw buitenlanddroom verwezenlijken!

Studeren in het buitenland kan best een uitdaging zijn wanneer je niet weet waar te beginnen. Dit heeft voornamelijk te maken met verschillende aanmeldprocedures en toelatingseisen in het buitenland. Meer weten over de mogelijkheden voor jou? Of heb je gewoon vragen over een studie in het buitenland in het algemeen? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten of meld je aan voor een van onze infosessies. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen.

Studeren Magazine

Download de brochure

Ontdek de wereld én jezelf met één van onze Studeren programma’s.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat