Hotel, Toerisme of Sport studeren in het buitenland

Wil jij graag hotel, toerisme of sport studeren in het buitenland? De wereld van de gastvrijheid! Het buitenland biedt je veel mogelijkheden op het gebied van hospitality en toerisme, maar ook voor recreatie en sport. Na je studie staan de grootste namen in de hotelbranche te springen om jou in dienst te nemen. Je volgt de opleiding op jouw eigen niveau en je kiest zelf waar je deze opleiding gaat volgen! Heb je hier hulp voor nodig, dan staan onze studie- en reisadviseurs voor jou klaar!

 

Hospitality en Toerisme | Hospitality, Hotelmanagement, Tourism, Eventmanagement 

Ben jij gastvrij, spontaan en actief? Dan is deze studie voor jou weggelegd! Hospitality en toerisme is de grootste branche ter wereld qua werkgelegenheid. Door deze opleiding in het buitenland te volgen heb jij een streepje voor op de arbeidsmarkt en kom jij sneller in contact met wereldwijde top hotelketens en toeristische bedrijven. 

 

Sport en RecratieSport, Sport instructor, Recreation 

Zit jij vol met energie en hou je ervan om mensen aan te sturen of te vermaken? Dan ben jij de geschikte persoon voor deze opleiding! Stap in de wereld van animeren, sport en bewegen en kies uit een van de vele mogelijkheden die het buitenland jou te bieden heeft. 

 

Heb jij interesse in een hotel, toerisme of sportopleiding in het buitenland? Jouw carrière start hier. Information Planet helpt jou met het kiezen uit de studiemogelijkheden en bestemmingen. Met ons kom je er!

Neem contact op Maak een afspraak

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Uitgebreid aanbod
Advies op maat
Betaalbare studies
Service voor vertrek
100% tevredenheid

Populaire bestemmingen

studeren in het buitenland

Amerika
Amerika

Studeren in Amerika

Canada
Canada

Studeren in Canada

Denemarken
Denemarken

Studeren in Denemarken

Engeland
Engeland

Studeren in Engeland

Maleisië
Maleisië

Studeren in Maleisië

Australië

Studeren in Malta© 2015 Information Planet