Studiemogelijkheden in Nieuw-Zeeland

Wil jij studeren aan de andere kant van de wereld? Ga dan studeren op het prachtige eiland Nieuw-Zeeland. Ontdek de overweldigende natuur en kijk je ogen uit op de tropische, witte stranden met helderblauw water, ga wandelen tussen de fjorden en bezoek de vulkanische gebieden. Er zijn prachtige grote regenwouden, mooie meren en besneeuwde bergtoppen. In Nieuw-Zeeland zit jij als natuurliefhebber zeker goed! Houd je ook van dieren? Je kan ook dolfijnen spotten net als de kiwi's, een loopvogels die van nature alleen in Nieuw-Zeeland voorkomen. Mede door deze vogel noemen de Nieuw-Zeelanders zichzelf ook wel Kiwi's. Daarnaast staat Nieuw-Zeeland bekend om de avontuurlijke en gave activiteiten. Er zijn talloze activiteiten om te doen in je vrije tijd. Ga bijvoorbeeld skydiven boven het eiland, raften in een ruige river, met een jetboot van de waterval of spring aan een elastiek van een brug. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Naast jouw studie kun je deze activiteiten makkelijk plannen met misschien wel een van de 157.000 andere internationale studenten. Door de vele studenten en reizigers in Nieuw-Zeeland, zul jij een geweldige studententijd beleven. Het onderwijs is van hoge kwaliteit en er is een breed scala aan opleidingen.

Waarom studeren in Nieuw-Zeeland?

In Nieuw-Zeeland is Engels de officiële taal en ongeveer 70% van de bevolking heeft een Europese achtergrond. Hierdoor worden de opleidingen ook in het Engels aangeboden. De overheid steekt veel geld om het onderwijs op de juiste manier te laten aansluiten in het bedrijfsleven. De klassen zijn kleiner dan in Nederland waardoor je individuele aandacht krijgt. Hierdoor zijn de lessen persoonlijker en wordt je gemotiveerd om je eigen mening te vormen en laten horen. De steden zijn veilig en comfortabel en de bevolking is gastvrij en vriendelijk.

Het collegegeld is afhankelijk van de college of universiteit die je kiest, het studieniveau en de studierichting. Tijdens het begeleidingstraject bespreken we samen met jou hoe je jouw studie in het buitenland kunt financieren. Er zijn onder andere studiebeurzen en scholarships voor internationale studenten. En heb je in Nederland recht op studiefinanciering vanuit de overheid, dan is de kans groot dat je deze ook voor een studie in het buitenland kunt gebruiken. Het budget en het financieren van je studie spreken we samen met jou door.

Highlights Nieuw-Zeeland

Studeren aan de andere kant van de wereld

 • Goede kwaliteit onderwijs
 • Internationaal netwerk opbouwen
 • Bachelor in 3 of 4 jaar
 • Master in 2 jaar
 • Kleine klassen, persoonlijk onderwijs
 • Breed scala aan opleidingen
 • Veel internationale studenten
 • Prachtige natuur en toffe activiteiten

Bekijk alle locaties voor een studie in Nieuw-Zeeland

Plan nu jouw gratis oriëntatiegesprek

Hoe begeleiden we jou?

 • Oriënteer: Maak jouw wensen kenbaar en laat je door ons informeren.
 • Begeleidingsfee: We starten met jouw persoonlijke begeleiding.
 • Consult: We vertellen je precies welke school en studie het beste bij jouw voorkeuren past.
 • Aanmelding: We helpen je met aanmelden en het verkrijgen van de benodigde documenten.
 • Toelating: Je bent toegelaten! We gaan nu de overige zaken met jou doornemen.

Laat je door ons inspireren en informeren!
Haal meer uit je studie en studententijd door te studeren in het buitenland! Een studie in het buitenland biedt super aantrekkelijke studiemogelijkheden voor studenten en young professionals. Wij begeleiden studenten in de studiekeuze naar het buitenland. Wat voor studie past het beste bij jou? Welke school of universiteit is voor jou de beste keuze? Hoe werkt het aanmeldproces en hoe zorg je ervoor dat je wordt toegelaten? Wij begeleiden je vanaf het moment dat je gaat kijken wat voor mogelijkheden er voor jou zijn in het buitenland tot het moment dat je daadwerkelijk jezelf gaat aanmelden en naar het buitenland vertrekt. Door onze jarenlange ervaring en wereldwijde netwerk kunnen wij jou perfect begeleiden en jouw buitenlanddroom verwezenlijken!

Studeren in het buitenland kan best een uitdaging zijn wanneer je niet weet waar te beginnen. Dit heeft voornamelijk te maken met verschillende aanmeldprocedures en toelatingseisen in het buitenland. Meer weten over de mogelijkheden voor jou? Of heb je gewoon vragen over een studie in het buitenland in het algemeen? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten of meld je aan voor een van onze infosessies. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen.

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat